Kategorier
Prisjakt
N
Nöjd Kund

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Jag var idag in på löplabbet i Helsingborg. Oerhört proffsigt och service minded. Jag har för mig att min säljare hette Axel och han bör ha en löneförhöjning. Kändes som att han ville sälja mig de bästa skorna för mina behov inte de dyraste. Proffsig, saklig och hanterade flera kunder samtidigt på ett mycket bra sätt. Tack Löplabbet.
S
Slice4

2 omdömen

Utmärkt
4 år sedan
Fantastisk service
U
Unregistered44769

162 omdömen

Bra
5 år sedan
Bra hjälp med utprovandet av skor, dom känns topp även efter ett helt gäng mil. Köpte skorna i Stinsenbutiken.
Utmärkt
6 år sedan
Beställde en pulsklocka men blev tvungen avbeställa den. Mailade dem och de avbröt ordern trots den redan packats men posten inte hunnit hämta. De krediterar och mailar mig. Kan inte blir bättre service!
Norrlandstefan
Norrlandstefan

5 omdömen

Utmärkt
7 år sedan
Trogen kund. Att de har fysiska butiker samt kunnig personal är toppen!
NirreFirre
NirreFirre

122 omdömen

Bra
10 år sedan
Bra personal och hjälp men skorna (Asics Gel Kayano 17) som valdes ut (smal fot) passar enligt deras sajt Normal och Bred läst.. de är såklart väldigt sköna men även bland de dyraste de har..
N
Nalken

5 omdömen

Utmärkt
11 år sedan
Handlade i Uppsala och är väldigt nöjd! De låter kunden ta sin tid och hjälper de i sitt val. Talade med en äldre herre som visste vad han talade om. Har efter många försök äntligen kunnat börja springa, förra gången fick jag helt fel utrustning från löp och gå kliniken plus att de var nonchalanta.
v
vikstrom

21 omdömen

Utmärkt
11 år sedan
Betyget gäller främst butiken i Uppsala då det är där jag handlat skor. Kunnig och trevlig personal som verkligen tar sig tid och försöker hjälpa till. Kollar allt men utan att köra över kunden som vissa experter i löparbutiker tenderar göra. Enda minuset är att man kan få vänta ett tag på hjälp om det är mycket kunder i butiken vilket det ofta är, men man köper ju inte nya skor så ofta så det kan man ju stå ut med!
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.loplabbet.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Löplabbetgruppen AB

Organisationsnr: 556760-2452

Information hos allabolag.se