3.8 / 5
(11 omdömen)
5
(6)4
(3)3
(1)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
2020-04-11
Jag var idag in på löplabbet i Helsingborg. Oerhört proffsigt och service minded. Jag har för mig att min säljare hette Axel och han bör ha en löneförhöjning. Kändes som att han ville sälja mig de bästa skorna för mina behov inte de dyraste. Proffsig, saklig och hanterade flera kunder samtidigt på ett mycket bra sätt. Tack Löplabbet.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-11-24
Fantastisk service
2016-12-04
Bra hjälp med utprovandet av skor, dom känns topp även efter ett helt gäng mil. Köpte skorna i Stinsenbutiken.
2015-03-02
Beställde en pulsklocka men blev tvungen avbeställa den. Mailade dem och de avbröt ordern trots den redan packats men posten inte hunnit hämta. De krediterar och mailar mig. Kan inte blir bättre service!
2014-05-23
Trogen kund. Att de har fysiska butiker samt kunnig personal är toppen!
2011-07-20
Bra personal och hjälp men skorna (Asics Gel Kayano 17) som valdes ut (smal fot) passar enligt deras sajt Normal och Bred läst.. de är såklart väldigt sköna men även bland de dyraste de har..
2010-07-26
Handlade i Uppsala och är väldigt nöjd! De låter kunden ta sin tid och hjälper de i sitt val. Talade med en äldre herre som visste vad han talade om. Har efter många försök äntligen kunnat börja springa, förra gången fick jag helt fel utrustning från löp och gå kliniken plus att de var nonchalanta.
2010-07-15
Betyget gäller främst butiken i Uppsala då det är där jag handlat skor. Kunnig och trevlig personal som verkligen tar sig tid och försöker hjälpa till. Kollar allt men utan att köra över kunden som vissa experter i löparbutiker tenderar göra. Enda minuset är att man kan få vänta ett tag på hjälp om det är mycket kunder i butiken vilket det ofta är, men man köper ju inte nya skor så ofta så det kan man ju stå ut med!
2009-12-30
Jag var inne i deras butik för första gången på S:t Eriksgatan 44. Provade ut löparskor, jag har lätt överpronation, och de rekommenderade Asics Nimbus 11 för 1700kr. När jag kom hem med skorna läste jag på deras hemsida att dessa skor är för neutralt- och underpronations löpsteg! Alltså helt fel för mig. Jag gick då med skorna till deras butik på Kungsgatan 21 och fick hjälp utav en kille som visste vad han sysslade med. Han erkände att skorna var helt fel för mig och jag fick prova ett par Saucony Progrid Omni 8 som var perfekta. Så jag fick byta utan några problem. Synd bara att jag inte fick rätt skor från början....men det löste sig till slut.
2009-04-23
Det kan tyvärr vara lite svårt att få hjälp i butikerna i Stockholm, men eftersom jag oftast besöker butiken i Stinsen så är det ett mindre problem. Tyvärr är utbudet något begränsat i den butiken. Jag tycker hursomhelst att de är väldigt duktiga och tillmötesgående. Jag fortsätter definitivt att handla där.
2009-01-19
Kommer aldrig köpa skor där igen - Köpte ett par Asics för 1800:- och har fått skavsår varje runda. Felet visade sig vara att den storlek som deras försäljare föreslog efter 30 minuters utprovning var fel - skorna var helt enkelt för stora. Då föreslog de att jag ska köpa ett par nya och de kunde tänka sig att ge mig 10% rabatt för besväret...vliket skämt...