• Löplabbet

    (12)

  • se
E
ExZONE

4 omdömen

Dålig
2 månader sedan

Har handlat i butik (Göteborg) några gånger och på nätet en gång. Butiken är underbemannad och min erfarenhet är att de som jobbar där är inte mer kompetenta än en generisk säljare på Stadium eller Intersport. Det finns en och annan duktig löpare där, men när man börjar ställa specifika frågor om drop, material, osv. har de inte bättre svar än man kan läsa sig till på nätet. Mitt enda köp från deras hemsida resulterade i att fel produkt skickades till mig. Givetvis var produkten jag faktiskt ville ha slut på lager och svaret från kundtjänst var inte mer än en axelryckning. Visst, har de slut på produkten har de ju slut, men fruktansvärt tråkigt att ligga ute med tusentals kronor och få fel produkt när man gått och väntat länge på en lansering.

F
FredrikT

7 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan

Otroligt proffsiga i såväl butik som online. Bästa kundservicen jag varit med om! Alltid sortiment i framkant, medarbetare med glimten i ögat och känsla för kund och hög kunskap om det dom håller på med.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Jag var idag in på löplabbet i Helsingborg. Oerhört proffsigt och service minded. Jag har för mig att min säljare hette Axel och han bör ha en löneförhöjning. Kändes som att han ville sälja mig de bästa skorna för mina behov inte de dyraste. Proffsig, saklig och hanterade flera kunder samtidigt på ett mycket bra sätt. Tack Löplabbet.

S
Slice4

2 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Fantastisk service

Utmärkt
7 år sedan

Beställde en pulsklocka men blev tvungen avbeställa den. Mailade dem och de avbröt ordern trots den redan packats men posten inte hunnit hämta. De krediterar och mailar mig. Kan inte blir bättre service!

Norrlandstefan
Norrlandstefan

5 omdömen

Utmärkt
8 år sedan

Trogen kund. Att de har fysiska butiker samt kunnig personal är toppen!

NirreFirre
NirreFirre

120 omdömen

Bra
11 år sedan

Bra personal och hjälp men skorna (Asics Gel Kayano 17) som valdes ut (smal fot) passar enligt deras sajt Normal och Bred läst.. de är såklart väldigt sköna men även bland de dyraste de har..

N
Nalken

5 omdömen

Utmärkt
12 år sedan

Handlade i Uppsala och är väldigt nöjd! De låter kunden ta sin tid och hjälper de i sitt val. Talade med en äldre herre som visste vad han talade om. Har efter många försök äntligen kunnat börja springa, förra gången fick jag helt fel utrustning från löp och gå kliniken plus att de var nonchalanta.

Betyg köpupplevelse

3.2Bra
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Löplabbetgruppen AB

Organisationsnr: 556760-2452