Prisjakt
 • Sydsport

  (18)

 • se
3.3Bra
5 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
K
Krumeluren
90 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Fantastiskt bra köpupplevelse! Blev kontaktad efter nån timme att varan var slut i lager. Men de föreslog en annan produkt. Ser att ordern är skickad bara en stund efter mitt beslut av produkt. Grymt! Otroligt snabbt och smidigt! +++++

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 2 månader sedan

Beställde en gummiplatta. Fanns i brevlådan dagen efter!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 2 månader sedan

Väldigt kunnig samt trevlig personal! Kan verkligen rekommenderas!

Gästanvändare
UselRedigerades 2 månader sedan

Sämst. Beställde och betalade för två knäskydd. När paketet anlände innehöll det bara ett knäskydd. Jag har mejlat deras supportmejl, kontaktat dem via hemsidan och ringt dem. Inget svar. Ett av numren verkar funka, men ingen svarar. Det andra numret (som fanns på hemsidan) är inte i bruk. Köp inte härifrån!

d
dboo
18 omdömen
Usel10 månader sedan

Gjorde ett online köp 2022-12-21, med Paypal. Fyra veckor senare hör jag av mig via deras krångliga support/ärende-system och undrar var min beställning tagit vägen (jag har fortfarande inte fått svar). Ytterligare några veckor senare ringer jag, ingen ursäkt men varan ska skickas så att jag har den i början på nästa vecka. Veckan går, ingen vara dyker upp, ringer igen. Personalen börjar titta på ärendet och ber därefter att få ringa upp mig om 10 minuter. Jag dubbelkollar så att de har mitt telefonnummer. Väntar ett par dygn, sedan kan jag inte vänta längre, drar tillbaka mitt köp via Paypal (som tur är) och handlar av en annan nätbutik istället. Ett par dagar senare får jag avisering att transporten är på väg till mig från Sydsport. Jag mailar Sydsport och säger att jag dragit tillbaka min betalning då jag inte kunde vänta längre och frågar om de vill att jag agerar på något sätt, eller bara låter bli att hämta ut paketet och låter försändelsen gå åter i retur. De ber inte om ursäkt, de erbjuder mig ingen kompensation, de meddelar att de tycker det är "svårt och hålla koll på". Nej då kanske man inte ska ha en nätbutik. Handla absolut inte på Sydsport, online åtminstone!

Gästanvändare
Uselett år sedan

Skickar annat än vad som beställts, sätter fast två gummin på racket som INTE accepterats som utbytningsvara, billigare dessutom fast vi betalat för dyrare gummin i förväg. Limningen av gummina mycket dålig, bubblig yta. Om du blir kontaktad på telefon att det du beställt inte finns och de erbjuder ersättningsprodukt, så får du i alla fall inte den de erbjuder på telefon. Så se till ha all konversation på mail om du beställer här, som bevis, vi var i alla fall två som hörde vad som erbjöds då högtalaren var på.

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

det bästa pingis företaget

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Ni är grymma. Tröjorna kom igår!

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Utmärkt service! Mycket trevlig personal.

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Beställer flera gånger per år och alltid super service!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaPayPalVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: SYDSPORT I EKEBY HANDELSBOLAG

Organisationsnr: 969686-5725