Kategorier
Prisjakt
Digicom
 • På nätet sedan 1998
 • Fri Support/Rådgivning
 • Fri frakt över 1000kr
S
Susan

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Köpte en ny mobil, fick hjälp med vilken mobil som passade mig bäst, enkel beställning och snabb leverans! Hur bra som helst!
K
Kvothe

4 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Köpte en ny Xiaomi, snabb leverans och trevlig säljare!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 år sedan
Behövde en ny dator till höstens skolstart. Universitetet skapade en lista med vissa prestandakrav som datorn behövde klara. Jag skickade den listan till företaget och fick hjälp med att hitta en bra dator. Bra service, bra bemötande och snabb leverans.
H
Heppeman

8 omdömen

Dålig
4 år sedan
Förundras över sortimentet på projektorsidan. Är rätt påläst på utbudet i de övre prisregionerna senaste fem åren och blev förundrad över några modeller de har som beställningsvara och som jag ALDRIG hade hört talas om. Visade sig efter lite surf på projectorcentral att den VPL-VW100 jag kollade upp tillverkades och såldes mellan 2005-2008. Nu är det som sagt 2017.... Verkar saftigt ouppdaterad sajt delvis mao, så jämför noga innan ni handlar. Dock billigast på jcv dla 5500 när detta skrivs. Chansar dock inte utan hade hellre lagt till 200kr och fått dem från etablerade hembiobutiker som även säljer denna.
Usel
5 år sedan
Varnig. S.k. gråimport. Köpte Jura kaffemaskin som gick sönder. Måste skickas till Tyskland för lagning. Jura i Sverige tar inte emot den.
Digicom svarar:2016-04-11
Vi säljer inte gråimport ! Våra JURA kaffemaskiner kommer från Tyskland och vi erbjuder fri frakt till serviceverkstad under garantitiden.
L
Lengstad

64 omdömen

OK
6 år sedan
Saknar kortbetalning samt tar betalt för fakturabetalning. Det enda kostnadsfria alternativet är förskottsbetalning. Känns som om företaget aldrig tog sig ur 1900-talet. Jag handlar mycket över webben och kan inte påminna mig att jag har stött på detta någon annan stans. Förra årtusendet köpte jag en digitalkamera från DigiCom och då det var inget problem med leveranser eller kundsupport. Jag har p g a betalningsalternativen inte handlat från dom sedan dess och kan därför inte kommentera aktuell orderhantering.
m
mavve

12 omdömen

Utmärkt
8 år sedan
Hade telefonkontakt och pratade med Anders inför beställning av ett kameraobjektiv - trevlig och bra service! Objektivet skickades 1,5 timme senare och snabb eleverans med DHL inför jul - utmärkt.
t
testare

38 omdömen

Utmärkt
9 år sedan
trevlig kille, snabb leverans, bra produkt.
Betyg köpupplevelse
3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

Digicom

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Klarna
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.digicom.nu

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma

Information hos allabolag.se

Rekommenderad återförsäljare