Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 dagar sedan
Skickade fel storlek.
k
kurtan2000

36 omdömen

Utmärkt
6 år sedan
Supersnygga kläder och väldigt bra kvalite, dock kan storlekarna skilja sig lite. Men vet att red by EMP är rätt stora i storleken, men brandit är normal i storleken.
sweden721127
sweden721127

178 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Bra priser och rätt så snabba leveranser trotts att de skickar från Tyskland. En massa rabatter får man via mejl. Bra kvalité på tröjorna. Smidig avgiftsfri faktura med klarna.
g
grimgrim

20 omdömen

OK
4 år sedan
Skickar oftast grejerna hyfsat fort. Att returnera är jävligt omständligt tyvärr så se till att vara rätt säker på vad du ska ha. Sen är det lite trist att de ”sänker” priset under rea genom att istället höja ordinariepriset men så gör väl andra också antar jag
c
captainmorgue

1 omdöme

Usel
3 år sedan
Tar bort produkter som de inte skulle hinna leverera, för att sedan inte lyckas leverera resterande order heller. Amatörmässigt hanterande, skyller problemen på tyska lagret. För kundens räkning spelar det ingen roll vart problemet ligger, löser man det inte kan ni skylla på såväl Vietnam som Säffle, gör föga skillnad.
A
AndyElofsson

12 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Beställde två t-shirts som kom snabbt och smidigt efter´några dagar, dock var en av dem för liten, så returnerade för byte. Fick besked snabbt att den storleken var slut och efter två dagar var mitt paypal-konto återbetalat. Bra returservice med snabba svar!
T
Tompa1978

412 omdömen

Dålig
4 år sedan
Tog tre arbetsdagar innan mina lagerförda produkter skickades. Allt skickas från Tyskland vilket gör att det tar ytterligare ett par arbetsdagar. Bra paketerat. Jag brukar nästan aldrig skicka tillbaka. Men just med denna affär är storlekarna ett stort lotteri. Köpte nu senast tre XL-tshirts av olika märken. Ena var i utmärkt storlek. Andra var i kortaste laget, men vad man får klassa som en XL. Tredje var däremot en enormt liten och supertight t-shirt som jag utan överdrift skulle kalla M än XL. I en tidigare beställning var det shorts som inte uppfyllde storleken. Jag är inte petig. Men när jag köper XL och inte ens kan få på mig kläderna, då är det kanske på sin plats att göra en notering på sidan att dessa är små i storleken och även om det är tight modell. För jag kör rakt igenom XL och det brukar aldrig vara för litet. Men denna butik blir det att köpa på chans. Och med tanke på det är det trist att man tvingas betala eventuell retur själv samt att en eventuell återbetalning efter mottagen vara inte tycks ske per automatik som vanliga seriösa butiker gör utan man ska ange sin IBAN eftersom återbetalningen görs från Tyskland, sägs det. Har man betalat med betalkort kan även utländska företag göra en snabb och smidig återbetalning. Men inte denna butik, så tycks göra det krångligt mest för att slippa få returer. Detta är andra gången jag köper kläder som inte passar över huvud taget. Och med tanke på deras upplägg för returer så struntar jag i att skicka tillbaka skräpet. Får försöka ge bort istället. Har handlat flera gånger tidigare, men detta var sannolikt sista gången jag handlar kläder av företaget. Det finns betydligt bättre alternativ att handla ifrån som värnar om sina konsumenter. Så jag höjer ett varningens finger!
V
Vexl

1 omdöme

Usel
4 år sedan
Beställde två album från sidan, stod att båda var i lager. Fick konstant mail att varorna var försenade och skulle komma in närsomhelst. Det första albumet kom äntligen efter ett par veckor, den andra fortsatte dem skjuta upp. När jag ringde kundservice så fick jag inget riktigt svar. Efter mer än en månads väntande så bestämde jag mig för att bara ge upp. Då fick jag ett mail direkt att varan inte längre fanns kvar... Men till och med återbetalningen blev problematisk och jag fick ringa in flera gånger tills det tog mer än en vecka då de äntligen skickade in pengarna. Så totalt blev det 6 veckor väntande och ringande till kundservice tills man fick en återbetalning. Förstår inte vad dem håller på med. Rekommenderas ej.
Betyg köpupplevelse
2.8OK
2 omdömen

Om butiken

Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCardPayPal
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.emp-shop.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH

Organisationsnr: HRB 100299

Information hos allabolag.se