Ur & Penn
 • Garantiservice i butik
 • Snabba leveranser
 • Fria returer till butik
Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 år sedan

Personalen i Vällingby var JÄTTE otrevliga, fick ingen hjälp och det Stog på nätet att de hade det jag sökte i Butiken men tydligen hade det inte det. När jag frågade om produkten var hon i kassan typ irriterade som om hon hade bråttom eller något. Snälla sköt erat jobb bättre. Tipsar inte att handla från Ur & Penn

alexalex
alexalex

2 omdömen

Dålig
3 år sedan

En månad och två telefonsamtal och två mail för att få tillbaka pengar efter en retur.

A
Anders

4 omdömen

Dålig
3 år sedan

Rejäla fantasi priser. Gå till klockson.se istället, där finns dom rätta priserna. Lycka till. Mvh Anders

S
Servess

4 omdömen

Dålig
3 år sedan

Se upp för att handla här, över 1 månads väntetid på att få en retur registrerad. Klarna börjar misstro mig, och Ur & Penn säger att returavdelningen har mycket att göra. Hallå, 1 MÅNAD!

m
mikael790

2 omdömen

Dålig
3 år sedan

Varning. Köpte en Citizen Aqualand jp2000-08E från webbshoppen. När försändelsen kom låg klockan i en anonym låda utan några originalhandlingar och utan skyddsplast. När jag påpekar detta i butik får jag en Citizen-låda men svaret att det är pga miljöskäl inte skickar med handlingar. När jag står på mig, hävdar man efter en vecka att bevisen är slut och att man beställt nya från Japan. Nej, det blev till att lämna tillbaka klockan, då det är ett uppenbart oseriöst företag. Inget ont om expediterna i butiken som vänligt hjälpte till med returen.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 år sedan

Prisvärt och brett sortiment. Lätt att hitta något för hela familjen! Serviceinriktad och glad personal.

Usel
3 år sedan

Jag köpte ett armbandsur för några år sedan. Efter drygt 1 år krånglade, lämnade in den och de konstaterade att det var fel på mekanismen. Detta medförde att det ocså slukade batteri. Jag fick det lagat. Ok! För några dagar sedan hände samma sak. Killen sade att batteriet var slut... 149:- för ett batteribyte. Själva batteri kostar ungefär 4,37 kr. Bytet tog ca 3,37 minuter, ändå sade jag att byta batteriet om det skulle funka. OBS! uret är värt idag ca 57,32 kr Gissa vad! 2 dagar efter det stannade uret igen. Jag gick tillbaka och samma kille KONSTATERADE att det var fel på mekanismen... Jag trodde att han skulle komma med ett förslag med ett rabatterade pris som kompensation... ICKE som ICKE... Han frågade mig om jag ville köpa ett annat ur, INGET förslag om en liten rabbat...VISST är det att affärsmäsigt har de rätt; MEN... OBS! detta är inte det första köpet. Jag har köpt smycken också och sist en klockradio, sådan som man vaknar med musik, m.m. som ingen kan programera, INTE ENS DEM! URUSEL SERVICE och TOTAL ignorans av situationen. Jag har också skrivit ett mail till dem, DETTA OCKSÅ HAR IGNORERATS! ALDRIG MER ATT JAG SÄTTER MIN FOT DÄR!

Utmärkt
4 år sedan

Bra och prisvärda produkter. Levererades snabbt!

Om butiken

Ur & Penn

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Klarna
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

uropenn.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Ur & Penn AB

Organisationsnr: 556438-6950

Information hos allabolag.se