Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 månader sedan
Beställde en batteribooster fick den levererad efter 3 dagar, och funkar hur bra som helst👍👍👍👍👍
Anonym användare
Anonym användare
Usel
8 månader sedan
Oseriösa, levererar inte i tid, kommer med alla möjliga bortförklaringar. Handla någon annanstans i fall du vill få varan.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
ett år sedan
Köpte en pannlaampa nitcore leverans kom inte fick ringa och maila med en otrevlig person som heter mikael med fin titel Distribution Manager som inte loste något ville bara ha mer betalt 139:- sek
leris
leris

46 omdömen

Dålig
ett år sedan
Extremt mycket krångel! Batterier som ej ville fungerade med min enhet trotts försäkran på hemsidan. Fick dock göra ett byte gratis. Men när dem heller inte fungerade fick jag själv betala frakten!
S
STB

26 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Jag fick en felaktig leverans med ett batteri istället för batteriladdaren som jag hade beställt. Jag skickar ett email 22:30 och får sedan svar 00:30. De skickade sedan omgående min laddare. Inte högsta betyg eftersom de gjorde fel först, men servicen därefter var perfekt.
V
Vertex

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Inför beställningen ställde jag några frågor via mail och fick svar på under 20 minuter trots att klockan var över 21 på en onsdagskväll! Jag beställde tre Nitecore-produkter samma kväll och fick dom på fredag så jag är mycket nöjd med leveranstiden. Använde Klarna faktura med köparskydd för att betala. Rekommenderar butiken och skulle inte tveka att handla igen.
J
Jaggenite

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Vill börja med att säga att jag är en helt vanlig Svensson så ingen tror att företaget själva är inne och skriver denna kommentaren för att få upp statistiken, vilket SÅ många andra företag gör. Hur som helst så beställde jag en produkt härifrån (oväsentligt vad för produkt) som skickades snabbt och utan problem. Det var först när jag öppnade paketet som jag såg att produkten i fråga varit använd tidigare vilket jag påpekade i ett mejl att då bör de inte sälja den till fullpris. Tror det tog högst 5 min så fick jag svar att jag skulle skicka bilder på skadorna. Lika igen, snabbt svar och att de skickar en ny produkt. När jag frågade om de skickar ut retursedel för den "gamla" fick jag svaret direkt att den fick jag behålla! Sån service kommer man gärna tillbaka till och många andra butiker kan ta lärdom av det.
Usel
2 år sedan
Jag beställde ett Ryobi-batteri 2019-05-31, idag (2019-06-25) har det fortfarande inte kommit och leveransdagen flyttas fram gång på gång! Rekommenderar INTE denna butik!
Betyg köpupplevelse
2.4OK
3 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Danmark. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.batterinet.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: BATCO NORDIC ApS

Organisationsnr: 25273729

Information hos allabolag.se