Prisjakt
Elcykelpunkten
 • Lägst prisgaranti
 • Fri frakt
 • Stort utbud
1.8Dålig
1 omdöme
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
UselRedigerades en månad sedan

Beställde ett elcykelbatteri av butiken som ej gick att ladda vid leverans. Butiken vägrar ersätta mig och hävdar att garantin gått ut på batteriet trots att det gått en vecka. Butiken vill heller inte låta mig reklamera varan. Har gått vidare med ärendet till ARN eftersom butiken varit inte varit alls tillmötesgående.

Gästanvändare
Uselett år sedan

Jag beställde en elcykel 26 maj som skulle levereras omgående. Den 2 juli har jag inte hört av företaget och det går inte att komma fram på telefon för den är avstängd. Jag har skrivit tre mail för att få veta när min elcykel ska levereras, men inte fått svar. Jag ringde återförsäljaren i Stockholm och de kan inte komma in på ordrar lagda genom web-butiken. Hur är det ens möjligt 2022? Vad är det för orderprogram de har? Detta är helt klart ett fall för Allmänna Reklamationsnämnden! Köp inte härifrån!

s
Uselett år sedan

ja va ska man säga helt omöjligt att få tag på både via mejl och telefon så någon kundservice verkar inte existera överhuvudtaget

Gästanvändare
Uselett år sedan

Önskar att de hade en usel kundservice då det skulle vara bättre än att inte ha någon alls. Går inte att få kontakt med dem för att få hjälp med min elcykel som jag haft problem med enda sedan jag köpte den. Det framgår på deras hemsida att det ska finnas något företag som de har serviceavtal med här i staden där jag bor. Men det var vilseledande och ren lögn. Den är dessutom i behov av reparationer som den lokala cykelhandlaren inte kan göra. Samma handlare tycker att det borde gå på garantin från Elcykelpunkten istället. Då de varken svarar på mail eller telefon så får jag nog gå via ARN för att få hjälp. Så istället för att ha en trevlig cykelsommar så får jag konstatera att jag blev totalt blåst av detta företag. Tråkigt då jag egentligen är nöjd med själva cykeln jag köpte, men är missnöjd med att jag inte kunde lämna in den på service som jag önskade göra.

Gästanvändare
Uselett år sedan

Beställde ett par pedaler som kom fort, inga konstigheter. Problemen började när jag ville retunera dem då jag fick ett par likadana i present och tänkte beställa något annat från butiken istället. De har inget telefon nummer så att man kan kontakta dem, ingen retursedel i förpackningen som pedalerna kom i och jag har mejlat 4 gånger och bett om hjälp med att göra en retur. Inte hört någonting från dem och det har gått över 1 månad nu. Hör de inte av sig tar jag ärendet vidare till ARN. Fruktansvärt dålig service.

Gästanvändare
Dålig2 år sedan

Svåra att få tag i tel svarar inte alls. Inte den roligaste i butiken, service killen är bra. Tråkigt att utlämning bara är mellan 15-17. Stockholm

Gästanvändare
Bra2 år sedan

Fungerade bra. Lätt att beställa, leveranstiden helt normal, hade en fråga senare till kundservice som svarade snabbt.

L
Lasse
1 omdöme
Utmärkt2 år sedan

En lättorienterad hemsida med all information som man behöver för att välja och köpa cykel. Bra jobbat.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Svarar varken på telefon eller epost efter att det gått flera veckro sedan jag beställde elcykel. Rekommenderas inte.

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Fint bemötande och mycket god service! Cykeln är helt fantastisk!

Om butiken

Elcykelpunkten

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.elcykelpunkten.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Elcykelpunkten Stockholm AB

Organisationsnr: 559131-9966

Information hos allabolag.se