Prisjakt
Stick.se
 • Expertrådgivning och tips
 • Prisvärda proffsprodukter
 • Giftfria bekämpningsalternativ
2.1OK
4 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
T
Thomas
1 omdöme
Usel15 dagar sedan

Fick en icke-fungerande produkt. Urusel kundservice. "goddag yxskaft-svar". Verkar överhuvudtaget inte läsa vad man skriver utan kopierar bara in ett standardsvar gällande produkten.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

Camrofällan är rena monstret och äter råttor på löpande band! Snabb leverans

Gästanvändare
UselRedigerades 7 månader sedan

Köpte 2 elracket för flugor. Strömmen var så låg att inga flugor dog utan bara plågades. Hörde av mig till kundservice om reklamation. Önskade återbetalning då beskrivning av produkt inte överensstämmer med det jag köpt. Deras enda svar var att ingen annan kund hört av sig om samma problem. Dåligt bemötande/service av kundtjänst.

Gästanvändare
UselRedigerades 9 månader sedan

Fick aldrig min vara, posten krånglade men stick vägrade hjälpa till, var mitt fel enligt dom... 300 kr för outlöstpaket !

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Beställde 29/9 klockan 11 och fick leverans 30/9. Kan inte förstå folk som klagar?

Gästanvändare
Dåligett år sedan

Bra sortiment men otroligt dålig och arrogant kundservice.

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Förstår inte varför stick.se har fått så dåliga omdömen. Folk läser ju inte deras leveransvillkor och klagar på att det är deras fel, fy skäms. Själv handlade man en produkt som aldrig kom fram pga det blev något fel i leveransen eller för att det var någon som hade stulit mitt paket i brevlådan. Hursomhelst skickade ett mail och förklarade detta till dem. Det slutade med att jag fick hem en ny produkt utan extra kostnad. Tummen upp för det! Dom svarar snabbt på mail. Låter verkligen som om de betalade mig för att skriva detta, på heder och samvete var det jag själv som valde att skriva detta! Ni ska veta att sanningen svider! Dom får 5 av 5 för service, tålamod & förståelse. Haters gonna hate, keep it up stick.se!

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Köpte fel produkt. Naturligtvis mitt fel. Men skrev sekunden efter att jag tagit fel och undrade om de kunde makulera ordern innan den skickas. Tyvärr skriver de vi har väldigt snabba orderplockare. Ordern har skickats. Kass kundservice tyvärr

w
webra
3 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Har köpt SuperCat i två omgångar. Populationen av vattensork i min omgivning minskar kraftigt! Leveranserna har varit supersnabba. Produkten är mkt bra. Allt är TipTop.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

STICK.SE STAL 300 KR FRÅN MIG! FICK INGA VAROR! DE SÄGER DE SKICKAT, MEN GÅTT I RETUR TILL DEM. JAG FICK INTE ENS VETA ATT NÅGOT PAKET KOMMIT. FY FÖR DESSA SKURKAR!

Om butiken

Stick.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

stick.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Pinweel AB

Organisationsnr: 559081-5618

Information hos allabolag.se