• Vuxen

    (6)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
21 dagar sedan

Köpte vara på rean som sedan ej fungerade, vände mig till kundtjänst och fick svar ganska så snabbt att jag hade gjort ”fel” och skulle följa någon manual för en helt annan produkt, hjälpte inte såklart och dom ber mig då att ladda upp en video på problemet till dom osv osv. Skulle inte råda någon till att ha med dom att göra om val finns.. slutade med att dom ej svarar och att jag är fast med trasiga grejer.

Usel
7 månader sedan

VUXEN.SE Handla inte av dom där skojare skickar fel varor och vägrar svara i telefon PROVA RING dom först innan ni handlar så kommer ni se själva INGEN SVAR VÄRKEN VIA MELJ ELLER TELLEFON far ni fel vara så kan ni glöma att vända er till dom Jag sljäl ska göra en Polis anmäla nu UNDVIK ATT HANDLA FRÅN VUXEN.SE VARNING VARNING VARNING ........

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
9 månader sedan

Dålig kundtjänst som vägrar ta emot en reklamation. Tråkigt att de inte bryr sig om lojala kunder. Jag tycker att vuxen.se haft lite högre priser än andra företag men har ändå valt dem förut för jag var van att köpa från dem. Har då och då köpt från andra sidor också men köper nog 70-80% från Vuxen. Priset har aldrig varit ett problem för mig men när nu när kundtjänsten är dålig så byter jag direkt och kommer aldrig handla där igen.

Usel
2 år sedan

Grinig kundtjänst, vägrar göra reklamation på nått som är tydligt ursprungsfel då flertal andra har samma problem. Avråder starkt ifrån att handla från denna butik.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Vid köp funkar det bra, men retur är tyvärr under all kritik. Köp enbart om du är säker på att du vet precis vad du vill ha, då retur tar lång tid med otrevlig kundtjänst. ( om du ens får returnera varan i första läget, de velar och följer inte sina egna köpvillkor).

B
Balanced

68 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Har handlat förut utan problem.

Betyg köpupplevelse

1.4Dålig
3 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Purefun Group AB

Organisationsnr: 556744-5209