Prisjakt
Annons
Playoteket
 • Fri frakt över 600 kr
 • Snabb leverans
 • 30 dagars öppet köp
4.2Utmärkt
2 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
G
Gamer
1 omdöme
Utmärkt7 månader sedan

Bra priser, bra förpackning och snabb frakt

P
Poul_G
12 omdömen
Utmärkt7 månader sedan

Gedigen service och fokus på kul spelanda. Stöttar föreningar och är med ute på events med sin närvaro och senastespel. Utbud av även begagnade spel.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades ett år sedan

Bra priser, snabb leverans, inget krångel. Generös gräns för fri frakt.

M
Mikael
2 omdömen
Utmärktett år sedan

Jag har handlat både via webben och i butiken, därför kan jag säga att det är precis lika bra vilket som. Stort plus är fri frakt vid köp över 400 kr om man inte befinner sig i närheten men behöver något. Är man i närheten av butiken rekommenderar jag starkt att ta en sväng förbi. Personalen är trevlig och kunnig, samtidigt känns det lite som en community mellan kunderna.

R
RobotKeso
43 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Toppen butik. Bra utbud och trevlig personal. Bästa brädspelbutiken.

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Bra priser och snabb leverans

h
henmer
15 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Wow! Extremt snabb leverans, förväntade mig inte det med så få omdömen.

p
pelle1212
5 omdömen
BraRedigerades 6 år sedan

Playoteket är nog en butik man bör hålla sig borta ifrån om man förväntar sig bra och pålitlig service. Gjorde en beställning för fyra dagar sedan och ganska snabbt visade sig att det var fel på sidan så momsen inte var inräknad i priserna. Detta gjorde att min order blev makulerad vilket jag kan förstå då jag inte förväntar mig att en liten butik ska kunna sälja saker med förlust enbart pga ett databas fel. Problemet uppstod väl senare när följande skedde. * 4 dagar senare och jag väntar fortfarande på mina pengar tillbaka * Produkten i fråga dyker upp med korrekt pris däremot så nu har de tagit bort möjligheten till att få produkten skickade med post, något som inte uttryckligen nämns vilket får mig att misstänka ytterligare ett databas fel. * Supporten svarar inte förrän flera dagar senare efter att jag fått skicka ytterligare ett mejl. * Playoteket hävdar att de inte har möjlighet att skicka produkten utan det går endast hämta i butik. * Produkten i fråga finns inte ens kvar i butiken längre i det här skedet så det går inte ens att använda sig utav det alternativet trots att det hade varit en möjlighet. Istället för att ens reservera produkten temporärt och fråga de som fått sin order makulerad om de är villig att betala det korrekta priset säljer de produkterna vidare UPPDATERING: Efter mer kontakt med supporten kunde jag få mer förståelse för problemen jag haft och varför det blev som det blev. De lyckades komma med en lösning som var tillfredsställande för mig och personalen i butiken visade sig vara väldigt trevlig och hjälpsam. Jag vet inte hur mycket jag kommer köpa hos playoteket i framtiden och antagligen kommer jag nog ändå i så fall att försöka uppsöka den fysiska butiken då webbshoppen är lite bristfällig på vissa punkter.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Bra kundtjänst.

Om butiken

Playoteket

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

SveaWebPayVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.playoteket.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Playoteket AB

Organisationsnr: 556656-1477

Information hos allabolag.se