1.7 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-03-25
    O
    Ola(1 omdöme)
    Undvik detta företag. Omöjliga att få kontakt med. Fick helt fel varor och det ser mörkt ut att få några pengar tillbaka.
    2019-01-13
      K
      Konsument47(25 omdömen)
      Leverans tog 4 veckor. Redan efter 6 dagar från att de skickat meddelade jag Mr Auto första gången att leveransen verkade ha stannat i Tyskland enligt info från PostNord. Aldrig något svar. Efter ytterligare 2 veckor gjorde jag en helt ny förfrågan och de skickade ersättare. Om Mr Auto svarar när man kontaktar dom verkar slumpmässigt och långt från vad som utlovas. Leveransmetoden opålitlig. Har använt även andra Mr* där leverans tagit längre än utlovat.
      2019-01-04
        lbs129(69 omdömen)
        Har fungerat bra för mig. Bra priser och hyfsat snabba leveranser. Har dock inte behövt testa hur de är vid returer o. dyl.
        2018-12-27
          A
          Audio996(1 omdöme)
          Värdelösa! gjorde en beställning på 7 artiklar, en kom efter någon vecka. 18 dagar efter beställningen får jag ett meddelande "Tyvärr kan vi inte leverera en del av din beställning" 1 x Bromsbeläggssats, skivbroms BOLK - ref : BOL-3205 1 x Sats med 2 torkarblad BOSCH - ref : 3 397 118 560 1 x Oljefilter MANN-FILTER - ref : W 917 1 x Oljefilter MANN-FILTER - ref : W 712/6 2 x Oljefilter MANN-FILTER - ref : HU 719/5 Det konstiga är att 5 av dessa artiklar finns fortfarande att beställa på hemsidan men till högre pris än i min beställning, hur kan det komma sig? Blir intressant att se om man kommer få tillbaka några pengar, jag kommer hursomhelst aldrig mer beställa någonting från Mister Auto!
          Sorterat efter datum
          Gamla omdömen

          Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

          2018-05-23
            d
            den95(1 omdöme)
            Mr-Auto följer inte ARNs beslut och har egna regler som de anses man ska rätta sig efter. Jag har hållit på över ½ år men de orkar knappt svara och skiter fullkomligt i mig och ARNs beslut. Min rekommendation: HANDLA ALDRIG DÄR! de låter så bra och professionella men är en bunt inkompetenta personer på kundtjänst. Enligt tidigare Sverige chef, mena reklamations avdelningen att de behöver inte följa några av Sveriges lagar (då huvudkontoret ligger i Frankrike) Det kostar mer i slutändan om du handlar dyrare saker, du blir lovad saker som de sedan nekar till, de svarar inte på mejl, och om de svarar lovar de höra av sig men händer ingenting. Det skulle vara RÖD FLAGG när man söker på Mr-auto! Nu kollar jag på alternativt att ta ärendet och Mr-auto inför domstol för jag är INTE klar med den oavsett om det i slutändan kostar mig mer än vad det smakade så är jag inte klar.
            2018-04-25
              v
              veligalena(19 omdömen)
              Jag har beställt två gånger av mister-auto. Båda gångerna har det stått att delarna skickas dagen efter. Har också båda gångerna tagit Expressfrakt för att jag behövt dom snabbt. Men båda gångerna har de inte ens blivit skickade då de egentligen skulle varit framme. Så nästan 300:- i sjön på frakt.
              2017-12-26
                L
                Lukas2(1 omdöme)
                Klantade mig och beställde vinterdäck enligt sommardäcksmåtten. Insåg såklart detta först när jag fått dem levererade. Med tanke på hur mycket frakt kostar (och speciellt utomlands som det ju är fråga om i detta fall) började jag direkt hoppas på att någon kanske skulle vilja köpa exakt samma däck på blocket (liten chans + troligen stor förlustaffär). Till min stora glädje hittade jag snart att Mister-Auto tar emot returer och endast drar strax under hundralappen för frakten. En vecka efter anmäld retur kom postnord och hämtade alla däck. När jag såg att det gått någon vecka från att däcken nått sin destination i Holland och ungefär samtidigt läste en av recensionerna nedan om att någon saknar återbetalning för sin retur så blev jag mycket orolig. Jag ringde supporten, de konstaterade att jag borde få min utbetalning och två dagar senare var alla pengar minus den mycket låga fraktkostnaden inne på mitt konto. Skulle gett 10 stjärnor om jag slapp påminna dem, dock oändligt tacksam för att de tog emot min retur!
                2017-11-22
                  c
                  cnn(9 omdömen)
                  Varning. Returnerat varor och får inte tillbaks pengarna. Får inget besked trots upprepade kontakter med kundtjänst och löften. Gått snart två månader.
                  2017-10-18
                    m
                    marlon55(1 omdöme)
                    UNDVIK! Beställde och betalade för 4 st pirelli sottozero vinterdäck. Efter en dag kom de med ett meddelande att de inte kunde leverera pga nåt fel och de återbetalade pengarna. OK. Jag beställde igen men nu var de lite dyrare. Samma meddelande igen efter en dag. Detta trots att det står på hemsidan att däcken jag ville ha är i lager. Även efter att de skrev att de inte hade däcken och är "ledsna" för olägenheter. Och ett minus till är att du måste skapa ett konto för att komma åt de felmeddelanden som de skriver. Du får ett mejl att du har ett meddelande och du måste logga in för att hitta det och läsa det - kan ni inte bara skriva det i mejlet som redan är skickat? Dåligt! Jag skaffar mina däck någon annanstans! Jag upplevde de som ett företag med missvisande marknadsföring med lockpriser på varor som de inte har.
                    2017-10-14
                      e
                      etnoy(5 omdömen)
                      En av flera tyska bildelssidor. Köpte Michelindäck därifrån till riktigt bra pris, de kom hem på en vecka och var i mycket bra skick, enbart några veckor hade gått från det stämplade tillverkningsdatumet.
                      2017-10-05
                        bigbadboogie(81 omdömen)
                        Som nedan inlägg. Under Nokian wd 195/55-16 dök denna firma upp på prisjakt, men de har inga sådana däck när man söker på deras hemsida. Inte ens något som "går beställa via någon knapp". Står bara Ingen produkt stämde överens med denna sökning
                        2017-07-27
                          ashystyle(112 omdömen)
                          Står att det ska finnas Goodyear däck för 255 60 18 på prisjakt men finns varken på hemsidan eller när man ringer och hör med supporten. Förresten så pratar supporten sisådär Svenska.