Prisjakt
Mister Auto
 • Nya bildelar med garanti
 • Kvalificerad kundtjänst
 • 1 miljon delar på lager
Usel
6 månader sedan
Dom skickade en vara som visade sig vara begagnad och reparerad - men såldes som ny. Skickade tillbaka den med löfte om en ny. Fick ingen förklaring till varför dom säljer reparerade reservdelar. Efter flera veckors väntan med trasig bil ändrar dom sig och meddelar att ingen ny del kommer skickas utan att pengarna återbetalas. Inte utan att man börjar fundera på Mister Autos reservdelars kvalité och ursprung... Fuskas det även med andra varor som olja, filter etc?
Anonym användare
Anonym användare
Bra
8 månader sedan
Har handlat många gånger här funkar alltid,mycket nöjd .
I
Igge1

9 omdömen

Usel
ett år sedan
Det här var det sämsta jag har varit med om. Att det ska ta två veckor att få hem bromsar till en så vanlig bil som Polo. Uselt att det inte går att skicka mejl till dom. Det är bättre att betala lite mer och få en riktig service. ALDRIG MER MISTER AUTO
H
Håkan

1 omdöme

Usel
2 år sedan
Håller med föregående! Mina varor skulle komma på 11 dagar. 6 dagar innan leverans kom mail om att dom var försenade. Jag ringde då deras kundtjänst och frågade HUR mycket försenade dom var. Dom svarade att det var 4 dagar till men hon skulle kolla och återkomma med mail under dagen. Det hände självklart inte! Nu 3 dagar senare kommer nytt mail att nu är mina varor minsann är skickade. Fast nu säger dom 3 dagar till....... Så istället för 11 dagars leverans är det nu 18 dagars leverans. OM det nu håller. Aldrig mer Mr.Auto!
Usel
2 år sedan
Undvik att handla här. Begärde och betalade för snabbare leverans, Mister Auto meddelar efter ett par dagar att de kan inte leverera varorna förrän senare. Jag får en rabattkod för de pengar som jag har betalt extra för att få en snabbare leverans, vilket jag inte är intresserad av att få, utan jag vill ha en ny faktura från dem. Mailar dem men de svarar inte. Mycket dåligt
O
Ola

1 omdöme

Usel
3 år sedan
Undvik detta företag. Omöjliga att få kontakt med. Fick helt fel varor och det ser mörkt ut att få några pengar tillbaka.
K
Konsument47

27 omdömen

Usel
3 år sedan
Leverans tog 4 veckor. Redan efter 6 dagar från att de skickat meddelade jag Mr Auto första gången att leveransen verkade ha stannat i Tyskland enligt info från PostNord. Aldrig något svar. Efter ytterligare 2 veckor gjorde jag en helt ny förfrågan och de skickade ersättare. Om Mr Auto svarar när man kontaktar dom verkar slumpmässigt och långt från vad som utlovas. Leveransmetoden opålitlig. Har använt även andra Mr* där leverans tagit längre än utlovat.
lbs129
lbs129

69 omdömen

Bra
3 år sedan
Har fungerat bra för mig. Bra priser och hyfsat snabba leveranser. Har dock inte behövt testa hur de är vid returer o. dyl.
Betyg köpupplevelse
2.5OK
2 omdömen

Om butiken

Mister Auto

Butiken finns i Frankrike. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaMasterCardPayPalVisa
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.mister-auto.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: SAS MISTER AUTO

Organisationsnr: 502070-6494

Information hos allabolag.se