• Hewlett-Packard, Sverige, Aktiebolag

  • se
n
netza
58 omdömen
OKRedigerades 12 år sedan

Konstig beskurning på vissa kort som jag själv inte beskurit sedan innan, dvs fokuspunkten är förflyttad. :S Men överlag är jag nöjd.

m
misterikus
1 omdöme
UselRedigerades 12 år sedan

Se upp för Snapfish! De har absolut ingen koll. De tar mycket betalt för porto men kan inte spåra paket (antagligen vill de låtsas ha låga priser och så tjänar de pengar på portoavgiften). Och sedan struntar deras kundtjänst i om du säger till. De fördröjer och säger - vänta tills i morgon. Så höll de på i två veckor........och sedan ville de betala tillbaka pengarna.

U
UselRedigerades 13 år sedan

Beställde en fotobok av större format. Använde hög kvalite och mycket färger. Resultatet var FRUKTANSVÄRT ILLA !!! hela boken var randig av missfärgningar och grå gradienter blev stora steg. såg värre ut än aftonbladets färgtryck. Pappret är annars bra, och finishen helt ok. men vad gör det när min billiga canon deskjet som står här utmed skriver ut bättre. Kontaktade deras support 2ggr, visade tydligt på bristerna. 3 månader senare har jag varken fått svar eller kompensation. 1000kr rakt ner i soporna. KÖP INTE FRÅN SNAPFISH!!!

r
reloo
5 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Jag beställde 40 st 10 x 15 cm. Det fungerade snabbt, enkelt och fint resultat. Precis som vanligt framkallade bilder. Jag kommer återkomma och då prova på andra storleksformat.

D
Dr_unk
8 omdömen
OKRedigerades 14 år sedan

Dåligt omdöme pga att mycket reklam delas ut tycker jag är fel. Jag har använt tjänsten och jag tyckte det var OK. 20 x 30 bilder, Jag klickade i att de inte skulle manipulera bilderna men jag tror de gjorde det ändå. Alla bilder blev MÖRKA, Om man är halvseriös fotograf vill man inte detta. utan att de skall bli "som på datan" Priserna var bra och frakten med, Rekommenderas för mindre seriösa semesterbild-fotografer :)

a
alfin
1 omdöme
UselRedigerades 15 år sedan

Beställde ett 30-tal framkallningar i storleken 20x30 cm (A4) vilket efter en omleverans resulterade i ett 10-tal något sånär användbara foton. Första leveransen tog bara några dagar, men bilderna vara mörka och hade rödstick i sig. Utöver det här problemet var endast ungefär 10 av 30 bilder i 20x30-storlek, och resterande i 20x27. Detta berodde enligt Snapfish på de grundfiler jag skickade in och att de inte hade 2x3-proportioner (vilket i princip endast digitala systemkameror har). De utför inga beskärningar utav bilder utan det får användaren göra själv. Efter en del diskussion gick de med på att göra en omleverans av bilderna på grund av färgåtergivningen och ungefär två veckor senare (betydligt längre tid än första leveransen) fick jag dessa foton i brevlådan. Även den här gången var bilderna alldeles för märka och kontrasten helt upp åt väggarna. Någon åtgärd om storleken på bilderna hade inte gjorts. Trots att det står 20x30-framkallningar på min faktura sitter jag här med ett flertal bilder i 20x27-storlek som inte går att använda då sådana ramar ej finns att inhandla. Rekommdneras med andra ord inte, och någon mer beställning från detta företag kommer inte att ske.

Xlntboy
Xlntboy
27 omdömen
BraRedigerades 15 år sedan

Beställde 100st 10x15. Bra kvalité om man inte använvänder snabböverförning(skalar ner bilder i kvalitén) använd vanlig överförning. Ingen avisering bara, men dom var ändå väldigt snabba - 3 arbetsdagar. Rekomenderas.

P
Perkus
79 omdömen
OKRedigerades 15 år sedan

Köpt 2 inbundna fotoböcker med ok kvalité. Men inte i toppklass tyvärr. Kvaliten på bilderna var mycket bra i data-format dock blev resultatet lite sämre på tryck i bok, vilket var synd för dessa dyrgripar (ca1500 kr tot). Någon som vet om kvaliteten blir högre om man skickar in en cd-skiva till företaget i stället för via internet där bilderna processeras till sämre upplösning via fotoprogrammet? Leveranstid ca 10 dagar, vilket är snabbt för att trycka en bok enligt mig. Framkallat foton också. Mycket hög kvallité på dessa, dessutom så fick jag hem bilderna inom 3 dygn. Rekomenderas!

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Hewlett-Packard, Sverige, Aktiebolag?

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPal
  • Kortbetalning
  • Avbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Hewlett-Packard, Sverige, Aktiebolag

Organisationsnr: 556084-2139