• Rörfokus Gävle

    (45)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Company is breaking consumer protection law. Stay far away from them.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Skadat gods. 600:- extra i avgift för att schenker inte hörde av dig före leverans. Dåligt bemötande av personal.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Fick betala 600:- för vi att fraktbolaget inte hörde av sig före leverans. Ingen hjälp från företaget. Skadat gods och otrevlig personal.

Utmärkt
4 månader sedan

Behövde en duschslang (utgående modell) till min Tapwell badkarsblandare och var i kontakt med flera återförsäljare och även generalagenten Tapwell för att få info vilken modell jag skulle ha men ingen kunde/ville hjälpa till. Till slut kom jag i kontakt med Rörfokus i Gävle och dom hjälpte till att kontakta Tapwell för att hitta rätt artikel och sedan beställde dom rätt grejer till mig. Fantastisk och hjälpsam kundservice som inte gav upp förrän jag var nöjd och hade fått min duschslang. Stort tack till Johanna och Co på Rörfokus för all hjälp!

s
simoneklånge1990

16 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan

Blev förvånad över alla otroligt negativa inlägg så delar bara med mig av min upplevelse. Beställde tillbehör till toaletten. De låg bra i pris och framför allt bra i frakt/expeditionsavgift. I princip alla andra firmor jag jämförde mot tog typ 130:- i frakt eller expeditionsavgift för en liten plastbit som inte väger speciellt mycket... +Gick att betala via klarna +Frakten visade 1-2 dagar, Beställde måndag på kvällstid. Fick sms om att hämta varan Onsdag vid 10:30. +Billigare frakt/expeditonsavgift jämfört mot alla jag jämförde med -Det stör mig lite att det står "gratis frakt" och sedan tillkommer expeditionsavgift på 59:- Jag tycker att det känns som att man försöker dölja extrakostnader när man skriver så.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
8 månader sedan

Passa er! otroligt oseriöst företag! Vi köpte ett en badrumsmöbel, Väggskåp, handfatsmöbel samt väggskåp. När så elektrikern skulle montera så upptäcktes det att man spikat sladdklammer i kabeln. detta resulterade i att elektrikern fick koppla om elen vilket fick vissa funktioner att inte längre fungera. Detta är svaret från Rörfokus när jag efterfrågade en manual samt vilka funktioner sensorer och dylikt hade i möbeln. Detta är ända gången och det ända mejl jag fått, nu är det bara tyst! Hej Morgan, Tack för ditt mail, tyvärr har jag ingen manual på dessa produkter. Vet tyvärr inte vad du ska göra när denna (spik) har gått igenom kabeln, vad säger elektrikern som kan detta om hur elen fungerar. Jag kan tyvärr inte hjälpa dig för kan tyvärr inte något om el. rekommenderar dig att kontakta en elektriker som kan hjälpa dig med detta ! Ha en fin dag! Med vänliga hälsningar / Kind regards Johanna W Rörfokus Gävle AB 026 – 10 66 50 Otroligt oseriöst och farligt! Tänk om vi inte upptäckt detta vid montage, kunde ha resulterat i att hela huset brunnit ner.

Utmärkt
ett år sedan

Supersnabb leverans alla gånger jag beställt varor från dem!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Beställde varan 2021-06-29, var i kontakt med kundtjänst 2 gånger, vid båda tillfällena så sa de att varan skulle komman in en vecka senare men inget hände. 2021-08-17 annullerades beställningen av deras kundtjänst utan att ta kontakt med mig.

Betyg köpupplevelse

2.5OK
8 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(3)
(0)
(0)
(0)
(5)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Rörfokus Gävle AB

Organisationsnr: 556394-2027