Prisjakt
  • Rörfokus Gävle

    (40)

  • se
2.8OK
2 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
d
dezer
14 omdömen
Usel2 månader sedan

Ingen produkt levererad efter köp! Inget svar från kundtjänst efter upprepade kontaktförsök! Undvik denna butik!

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Det gällde en retur fråga om Mora Överstycke. Bättre sent än aldrig. Jag korrigerar tidigare omdömen med detta. Jag hoppas att de läser noga lagen om distansavtal. Enligt lagen betalar säljaren för frakten fram till kunden och köparen betalar frakten vid retur. .

x
xoLax
4 omdömen
Uselett år sedan

Värdelös kundservice. Undvik

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Company is breaking consumer protection law. Stay far away from them.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Fick betala 600:- för vi att fraktbolaget inte hörde av sig före leverans. Ingen hjälp från företaget. Skadat gods och otrevlig personal.

s
Utmärkt2 år sedan

Blev förvånad över alla otroligt negativa inlägg så delar bara med mig av min upplevelse. Beställde tillbehör till toaletten. De låg bra i pris och framför allt bra i frakt/expeditionsavgift. I princip alla andra firmor jag jämförde mot tog typ 130:- i frakt eller expeditionsavgift för en liten plastbit som inte väger speciellt mycket... +Gick att betala via klarna +Frakten visade 1-2 dagar, Beställde måndag på kvällstid. Fick sms om att hämta varan Onsdag vid 10:30. +Billigare frakt/expeditonsavgift jämfört mot alla jag jämförde med -Det stör mig lite att det står "gratis frakt" och sedan tillkommer expeditionsavgift på 59:- Jag tycker att det känns som att man försöker dölja extrakostnader när man skriver så.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Passa er! otroligt oseriöst företag! Vi köpte ett en badrumsmöbel, Väggskåp, handfatsmöbel samt väggskåp. När så elektrikern skulle montera så upptäcktes det att man spikat sladdklammer i kabeln. detta resulterade i att elektrikern fick koppla om elen vilket fick vissa funktioner att inte längre fungera. Detta är svaret från Rörfokus när jag efterfrågade en manual samt vilka funktioner sensorer och dylikt hade i möbeln. Detta är ända gången och det ända mejl jag fått, nu är det bara tyst! Hej Morgan, Tack för ditt mail, tyvärr har jag ingen manual på dessa produkter. Vet tyvärr inte vad du ska göra när denna (spik) har gått igenom kabeln, vad säger elektrikern som kan detta om hur elen fungerar. Jag kan tyvärr inte hjälpa dig för kan tyvärr inte något om el. rekommenderar dig att kontakta en elektriker som kan hjälpa dig med detta ! Ha en fin dag! Med vänliga hälsningar / Kind regards Johanna W Rörfokus Gävle AB 026 – 10 66 50 Otroligt oseriöst och farligt! Tänk om vi inte upptäckt detta vid montage, kunde ha resulterat i att hela huset brunnit ner.

F
Flerko
1 omdöme
Utmärkt2 år sedan

Supersnabb leverans alla gånger jag beställt varor från dem!

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Beställde varan 2021-06-29, var i kontakt med kundtjänst 2 gånger, vid båda tillfällena så sa de att varan skulle komman in en vecka senare men inget hände. 2021-08-17 annullerades beställningen av deras kundtjänst utan att ta kontakt med mig.

P
Patricia
1 omdöme
Usel2 år sedan

Beställde en vara, som ni inte hade i lager, väntade tålmodigt till ni fick in varan och ni skickade den. Fick varan, den passade ej, kontaktade support för att göra en retur. De bifogar inte en retursedel Man får själv stå för returkostnaden på 150 kr Sedan lägger de till en expeditionsavgift, på 70 kr utan att meddela varför? Varan kostade 219 ... Jag betalade alltså mer i avgifter än det jag fick tillbaka av dem. Kunde lika väl ha behållit varan och gett bort den i present till föräldrarna eller liknande. Super kasst!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Rörfokus Gävle AB

Organisationsnr: 556394-2027