Newport Home Interiors
 • Möbler, design och
 • heminredning. Upptäck mer
 • online hos Newport.
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
5 månader sedan

Urdålig service. Beställt varor och betalt men sedan händer ingenting. 4 v senare fortfarande ingen kommunikation. Svarar inte på kundservice. Handlar aldrig där igen

A
Alex Soder

8 omdömen

Usel
ett år sedan

Newport kräver retur görs som företagspaket vilket betydde 80 % av varans värde. Varan i sig var så usel att jag inte packat upp den ännu.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Riktigt dåligt att man ska behöva betala retur till företaget för över 200kr. Kommer aldrig handla där igen!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Kundovänligt! straffar kunder med returkostnader, hänvisar till miljöpolicys. Kundtjänst går in i argumentation och förlorar därmed kunder som ber om hjälp. Det är billigare att ta deras straffavgift på 300kr genom att inte hämta ut paketen än att skicka tillbaka dem och betala returen själv, med tanke på att försändelser också kan vara stora med tanke på lampskärmar mm. Som en lojal stamkund byter jag nu företag att handla ifrån. Kommer inte tillbaka.

f
fredl

8 omdömen

Usel
3 år sedan

Har tidigare fått varor från Newport i gåva från olika arbetsgivare och uppskattat dem. Hösten 2019 så kör de en ganska hård kampanj på Facebook för att sälja direkt till privatpersoner. Mitt råd är följande: köp bara varor som du har sett i verkligheten och vet att du verkligen vill ha. Newport har ett rent uselt returhanteringssystem där de inte erbjuder returfraktsedlar. Du som kund måste i stället köpa returfrakt som kontantbetalande kund på Postnord. Newport verkar inte heller ha avtal med Postnord om MyParcel Return vilket innebär att du måste betala för utkörning till dem vid en retur. Att returnera ett påslakanset som kostade 599 kr skulle kosta drygt 200 kr. Undvik och köp av bättre säljare (eller i fysisk butik)!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan

Otroligt dålig retur policy. Fick betala 487kr för returfrakten för tavlan jag returnerad. Dålig beskrivning med mått på tavlor och så dålig kvalité. Rekommenderar inte beställa nåt från Newport. Dåligt bemötande av kundservice.

j
jaimelito

2 omdömen

Usel
3 år sedan

Säljer produkter med fel benämning (morgonrock fast det egentligen är en badrock), och extrem krånglig returpolicy där man själv måste stå för frakten. Köper aldrig något mer därifrån.

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Newport Home Interiors

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.newport.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Newport Collection AB

Organisationsnr: 556760-0118

Information hos allabolag.se