2.9 / 5
(13 omdömen)
5
(11)4
(0)3
(0)2
(0)1
(2)
Sorterat efter datum
2020-05-14
Beställde propellers till mavic mini, slutade med att drönaren störtade från 100m höjd... har även beställt master airscrew till min mavic pro platinum och där var propellrarna lösa och längre än original
ActionKing svarar:2020-05-15
Om du upplever problem med någon produkt levererad från oss är du hjärtligt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
2020-01-29
Beställde MASTER AIRSCREW till DJI MAVIC AIR och blev mycket billigare att beställa därifrån än från USA med tillkommande frakt, moms och Postnords avgift. Supersnabba på att behandla och posta ordern.
2019-09-12
Får fel vara och efter återkoppling på 2 mail så ska jag fota varan för att överbevisa att jag fått fel vara. Nä beställt ny från annan leverantör så det blir rätt. Sämsta servicen.
ActionKing svarar:2019-09-12
Beklagar din upplevelse. Du har beställt en vara som finns i två varianter, höger och vänster. På produktens sida försöker vi vara väldigt tydliga med vilket höger/vänster som avses i förhållande till hur den ska användas. Tyvärr händer det ibland ändå att kunder beställt fel variant. När du kontaktade oss svarade vi med vändande e-post för att hjälpa dig identifiera vilken variant av varan du faktiskt fått. Givetvis är vårt mål att alltid skicka rätt varor, ibland kan det ändå bli fel, både i vad kunden förväntar sig för vara och att vi ibland helt enkelt skickar fel. För att undvika att skicka ut samma variant och möjligen felaktig sådan igen, bad vi om din hjälp att beskriva varan du fått, inte för att överbevisa något. Du är hjärtligt välkommen att kontakta supporten igen så ska vi självklart komma till en lösning.
2019-09-05
Riktigt bra, gick snabbt att få hem.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-06-27
Snabbaste leveransen jag varit med om! Riktigt bra! Bra produktutbud också, enkel hemsida och bra betalningsalternativ - smidigt med swish.
2018-09-20
Väldigt snabb leverans och mycket serviceinriktad personal.Jag rekommenderar.
2018-08-01
inget att klaga på
2018-04-25
Utav alla nätbutiker jag handlat på så är det här den snabbaste leveransen. Bäställde en kväll och fick info att prylen skickats en kvart senare.
2018-03-19
Väldigt nöjd. Beställde två 2 förvarings boxar till mina Gopro batterier. Beställde på en förmiddag, och hade dem hemma på förmiddagen dagen efter. Överraskande snabb leverans!
2017-06-21
Grym rådgivning via Facebook/messenger med bilder på mina specialkombinationer av rörfäste, bordsstativ och handstativ. Ordern var markerad som skickad 13 minuter efter att den var lagd.
2017-04-27
Leverans under 24 timmar, extremt snabb respons på både order och mail. Bra kvalitetsprodukter till väldigt låga priser. Jag önskar att alla webbutiker funkade så här! Högsta betyg
2017-02-02
Väldigt snabb leverans och mycket serviceinriktad personal. Jag beställde saker sent en söndag kväll, tidigt måndag morgon hade jag redan ett mail där det stod att mina saker var på väg, och också en fråga ifall jag verkligen ville ha beställning nr. 2 med samma varor. Jag hade lyckats beställa mina saker 2 gånger av misstag, och de flesta andra hade väl bara skickat allt och sen hade det fått bli mitt problem. Det är sån service man blir glad av! Jag gjorde min andra beställning med ActionKing idag, för ca 3 timmar sedan, och nu medans jag sitter här och skriver fick jag mail att sakerna är på väg. Behöver jag säga mer?
ActionKing svarar:2017-02-02
Tack för gott betyg och feedback! Vi utgår från vilken service och leveranstider vi själva blir nöjda och glada av vid handel. (och vi är kräsna rackare.. ) Självfallet ska våra kunder ha minst lika bra! Härligt att du är nöjd och tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme, det hjälper förhoppningsvis andra kunder och sporrar oss att fortsätta vara på topp :) Hälsningar, ActionKing.se - Michael
2017-01-14
Redigerades 2017-01-15
Snabbaste leveransen jag någonsin har varit med om. Gjorde min beställning vid klockan 17.00 en torsdagsafton och vid kl 12.00 dagen därpå var min beställning framme hos mig, imponerade! Beställningen bestod av Go Pro-fästen och dylikt. Kvalitén på dessa varor känns gedigna (har dock ej hunnit utsätta dem på några större prov ännu) och priset var väldigt bra, framförallt om man jämför med Go Pro:s egna betydligt dyrare tillbehör. Rekommenderas!
ActionKing svarar:2017-01-20
Tack för feedbacken och kul att du är nöjd med leveransen! Vi gör alltid vårt bästa för att hinna med även sena beställningar samma dag. Ditt omdöme är ett bra betyg för att vi lyckas :) Hälsningar, ActionKing.se - Michael