Kategorier
Prisjakt
ActionKing
 • Snabb leverans - Allt i lager
 • Fraktfritt över 900kr
 • Stort utbud
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan
Bra kundservice och riktigt bra utbud av produkter!
ActionKing svarar:2021-02-19
Tack för feedbacken och härligt att du är nöjd! De två områden du nämner jobbar vi hårt med. Välkommen igen!
s
starcooler

91 omdömen

Dålig
7 månader sedan
Konstig rea med futtiga 5% rabatt på ett och annat...
ActionKing svarar:2021-01-07
Den genomsnittliga rabatten på produkter vi har på rea är i skrivande stund 17,6% Vi har givetvis produkter på rea med lägre rabatt, men majoriteten ligger alltså över 17%. Har du frågor och funderingar om rabatter eller annat är du hjärtligt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
e
erafune

29 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan
Jarrå! Beställde 13 produkter till GoPro Hero 7 och allting kom med i mycket kompakt förpackande. Paketet postades samma dag som beställningen gjordes. Produkterna kommer nästan alltid i plastpåsar utan märke eller dokumentation, i samma stil som man skulle förvänta av Aliexpress eller Wish. Gissar att ActionKing väljer ut och köper in på någon sådan sida och säljer vidare inom Sverige. Skillnaden mot att själv köpa från Aliexpress/Wish är att här slipper du risken att få skräp, och du slipper vänta på paketet i 30 dagar. Undervattenshuset höll tätt i flera timmar under vatten. Wasabi-batterierna fungerar lika bra som ett vanligt GoPro-batteri. Alla skydd och tillbehör passar perfekt. 100% nöjd. Kan bara rekommendera.
ActionKing svarar:2020-09-12
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Precis som du nämner så levererar vi från vårt lager i Kalmar och packar/skickar så snabbt, prismedvetet och miljövänligt som möjligt. Härligt att du är nöjd, då har vi lyckats. Välkommen igen!
N
Nightclaw

4 omdömen

Usel
2 år sedan
Får fel vara och efter återkoppling på 2 mail så ska jag fota varan för att överbevisa att jag fått fel vara. Nä beställt ny från annan leverantör så det blir rätt. Sämsta servicen. 😂😂😂 Jo precis det är kundens fel toppen!
ActionKing svarar:2019-09-12
Beklagar din upplevelse. Du har beställt en vara som finns i två varianter, höger och vänster. På produktens sida försöker vi vara väldigt tydliga med vilket höger/vänster som avses i förhållande till hur den ska användas. Tyvärr händer det ibland ändå att kunder beställt fel variant. När du kontaktade oss svarade vi med vändande e-post för att hjälpa dig identifiera vilken variant av varan du faktiskt fått. Givetvis är vårt mål att alltid skicka rätt varor, ibland kan det ändå bli fel, både i vad kunden förväntar sig för vara och att vi ibland helt enkelt skickar fel. För att undvika att skicka ut samma variant och möjligen felaktig sådan igen, bad vi om din hjälp att beskriva varan du fått, inte för att överbevisa något. Du är hjärtligt välkommen att kontakta supporten igen så ska vi självklart komma till en lösning.
a
alexander

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Beställde propellers till mavic mini, slutade med att drönaren störtade från 100m höjd... har även beställt master airscrew till min mavic pro platinum och där var propellrarna lösa och längre än original
ActionKing svarar:2020-05-15
Om du upplever problem med någon produkt levererad från oss är du hjärtligt välkommen att kontakta vår kundtjänst.
ruva
ruva

170 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Beställde MASTER AIRSCREW till DJI MAVIC AIR och blev mycket billigare att beställa därifrån än från USA med tillkommande frakt, moms och Postnords avgift. Supersnabba på att behandla och posta ordern.
A
Axelrs

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan
Riktigt bra, gick snabbt att få hem.
j
jocke_G

9 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Snabbaste leveransen jag varit med om! Riktigt bra! Bra produktutbud också, enkel hemsida och bra betalningsalternativ - smidigt med swish.
Betyg köpupplevelse
3.1Bra
4 omdömen

Om butiken

ActionKing

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishVisaMasterCardPayPalPayson
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • SMS-betalning
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.actionking.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: iFoM AB

Organisationsnr: 556680-7995

Information hos allabolag.se