Prisjakt
  • Eon

    (6)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

Telefon växeln överbelastad och inte svar på email

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
8 månader sedan

Som ny kund fick jag en rabattkupong vilket ju var trevligt. ”Inlurad” av detta beställde jag några varor. Då en vara inte motsvarade mina förväntningar och skulle skickas tillbaka. Returprocessen är helt absurd och väldigt dyr. Man skickar nämligen eget postpaket som att man skickar till en privatperson. Då varken mail eller telefonnummer finns går det inte att fylla i fullständig information. Att eon lånar ut sitt namn till detta bolag övergår mitt förstånd. Det har nu gått två veckor sen returen återsändes och företaget har inte hämtat ut paketet. Man anlitar Samhall för paketering. När man ”chattar” med kundtjänst får man bara goddag yxskaft-svar som inte säger nåt alls eller hänvisar till köpevillkoren. Ångrar djupt att jag lät mig luras av kupongen och Eon borde verkligen se över detta samarbete!

xp2002
xp2002

31 omdömen

Usel
4 år sedan

Säljer produkter i webshopen som inte fungerar (100koll). Vägrar ta ansvar för att de inte fungerar så nu sitter jag med produkter som är helt värdelösa.

U
Unregistered30026

169 omdömen

Usel
4 år sedan

Girigt företag, de tar ut många gånger mer för sitt elnät än vad man betalar för själva elen.

str0mma
str0mma

5 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Har beställt en gång från Eon och det fungerade bra bortsett från att jag uppfattade det mobila gränssnittet lite otydligt vad det gällde antal av en och samma produkt i kundvagnen. Försändelsen var lite kantstött när jag fick den, (inget man kan klandra Eon för), men innehållet var välpaketerat och helt oberört av hanteringen. Sjukt bra pris på det jag köpte och snabb leverans, mycket nöjd!

Utmärkt
5 år sedan

Bra och modern webbshop, överlägset bästa priserna på det jag köpte, fantastisk respons från kundservice (svar inom en timme kl 21.30 en söndagkväll!) och slutligen snabb utleverans på måndagen. Jättebra!

Betyg köpupplevelse

1.5Dålig
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Crossroads Loyalty Solutions AB

Organisationsnr: 556578-1571