Prisjakt
Nårdik
 • Samma pris i butik & nätet
 • Installation hem kontor lokaer
 • Fraktfritt över 2490:-
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 år sedan
Via butik
Kvalitet och leverans
w
whityoustone

143 omdömen

Utmärkt
8 år sedan
Ett riktigt bra pris på ett par harman kardon blutooth lurar, fick mig att beställa, informativa vid beställning, uppdatera mig hela vägen fram till leverans, som bara tog 2 dagar från beställning till mottagande. Rekommenderar Nårdik !
Namtrac
Namtrac

35 omdömen

Utmärkt
8 år sedan
Jag ser att de flesta omdömen här är relativt gamla, så jag bidrar med min första beställning. Ofta när man läser om ett företag så är informationen mindre utförlig än produktrecensionerna, så jag tar fem minuter och beskriver hur min beställningsgång hos Nårdik såg ut: 14/1: Skriver ett mail på förmiddagen och frågar om de har en viss färg på ett par hörlurar. Mindre än två timmar senare får jag svar att visst, det har de. Jag lägger in en beställning kl 13.30 och får den bekräftad. 45 minuter (!) senare får jag ett mail om att varan är skickad och får ett separat mail med trackingnummer hos posten. Jag följer postgången och på förmiddagen idag (15/1) får jag ett sms om att varan finns att hämta ut på närmaste utlämningsställe. Så nu sitter jag här med mina hörlurar, 30 timmar efter att jag skrev mitt mail bara för att höra om de hade en viss färg. Fantastiskt bra. Sammanfattat (tl;dr): Snabb responstid, snabba att skicka, bra med spårning, sms-avisering och slutlig leverans. Nu har jag inte testat servicen vid en eventuell reklamation, av naturliga skäl eftersom det var min första beställning, men jag måste säga att jag är imponerad. Skulle absolut beställa från Nårdik igen, rekommenderas varmt!
Utmärkt
9 år sedan
Snabba leveranser och otroligt bra kundbemötande! Köpte en bilstereo adapter för ca ett halvårsedan, denna la av förra veckan. Mailade Nårdik och de skickade en ny direkt! Denna kom inte fram i tid så de skickade en till. Efter 5 dagar så dök båda upp (utlämningsstället hade strulat till det). Öppnade paketet och där låg helt ny adapter OCH frankerat returkuvert. Högsta betyg för det, kommer definitivt handla hos Nårdik igen!
Utmärkt
9 år sedan
Hjälpsam och kunnig personal.
Utmärkt
10 år sedan
Mycket bra butik med låga priser, hyfsat stort utbud och lättnavigerad hemsida. Riktigt snabb leverans också. Enda som drar ner betyget något är att "kundvagnen" nollställdes ett antal gånger när jag skulle beställa, så gällde att välja alla varor snabbt och sedan beställa...
s
slim9im

3 omdömen

Utmärkt
11 år sedan
Trevlig,hjälpsam personal. Bra priser. Snabba svar på mail och snabb leverans.
o
o_lindh

15 omdömen

Utmärkt
12 år sedan
Snabb leverans.
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Nårdik

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishVisaMasterCardPaysonDiners
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.nardik.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: nårdik bilstereo hifi hemmabio AB

Organisationsnr: 556502-8858

Information hos allabolag.se

Rekommenderad återförsäljare