Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Bra
2 månader sedan
Nöjd med varan, kanske lite lång leveranstid, men under två veckor iaf.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 månader sedan
Fruktansvärt oseriöst företag. Jag la en beställning i början av januari, i början av mars hörde jag av mig till företaget via mail.(för det inte finns något telefonnummer) fick ett bekräftelsemail om att någon hade läst mitt ivägskkckade mail. Två dagar senare fick jag ytterligare ett mail från schenker där dom skrev att min vara hade blivit bokad leverans. Mika damer och herrar, det har gått över en månad sen jag beställde, har ännu inte fått min beställning. Undvik detta företag till varje pris.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
köpte en julklapp,fick fel vara,kontaktade deras så kallade support två ggr, har ännu ej hört av dom efter två månader.uselt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
Bluff och båg! Fel vara skickades och de svarar inte på mejl. Uselt!
Anonym användare
Anonym användare
Bra
6 månader sedan
Besyällde en vara som ej kom så kontaktade kundservice och fick svar direkt och de löste det. Mycket bra och trevlig kundservice 👍
Anonym användare
Anonym användare
Usel
7 månader sedan
TOTALT VÄRDELÖSA! Handla inte härifrån! Order skickas inte på hur länge som helst. När jag kontaktade dom så fick jag till svar att varan inte fanns på lager och därför inte kunde skickas. Fick återbetalningskvitto på att de betalat tillbaka pengarna via swish, dock till mitt gamla telefonnummer så den betalningen har rimligtvis studsat. Det har varit och ÄR omöjligt att få tillbaka sina pengar verkar det som? Knivshop är ett STORT JÄVLA SKÄMT!
Knivshop svarar:2021-01-05
Beklagar att din upplevelse inte blev som du förväntat dig. Att du inte har kvar det telefonnummer du angett när du beställde och inte skickat oss de nya uppgifterna vid återbetalning är endast ditt eget fel, vi har bett om dina uppgifter via mail. Din återbetalning är nu genomförd till ditt bankkonto.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
7 månader sedan
Stor varning för detta ”företag” Tog 1 månad innan jag fick produkten. Innan dess hade jag försökt få kontakt med dom. Ett svar fick jag efter 2 veckor. Då skrev jag tillbaka att jag INTE ville ha mina varor. Sen inget svar igen på 2 veckor. Sen en månad senare kom produkten som jag inte ville ha! Detta är den korta versionen av allt strul. Jag mailade 8 gånger sammanlagt. Fick ett drygt svar på - månad. VARNING!
o
ormet

4 omdömen

OK
ett år sedan
Råkade beställa på knivshop av misstag, trodde jag var inne på en annan webbshop. Läste efter beställningen de usla omdömena och blev lätt uppjagad. 6-10 dagar leverans sa de i orderbekräftelsen. Dag 11 mailade jag kundtjänst, fick svaret lite senare att "kniven gick iväg idag". Och det gjorde den. 16 dagar från lagd beställningen kom kniven till mitt postombud. Inte helt imponerande då den skickades från en adress 7-8 mil från mig. Men den anlände så det får anses godkänt ändå.
Betyg köpupplevelse
2.1OK
8 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(2)
(1)
(0)
(5)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCardPayPalAmex
  • Kortbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

knivshop.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Bergblad Group AB

Organisationsnr: 559017-7928

Information hos allabolag.se