Swedish Digital
 • Utmärkt service
 • Brett sortiment
 • Snabb leverans
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

De svarar inte på mailet. Dålig service. Aldrig handlar där!😡

Usel
ett år sedan

Har beställt den 2021-03-04 2 mottagare som ankom 2 dagar senare. Den ena hade en bristfällig manual på engelska utan bilder. Det var bara att gissa hur den fungerar. PVR funktion funkar ej. Utlovade internet tjänster fungerar ej, buggar i mjukvaran, uppdatering server finns ej längre. Går knappt att använda den. Den andra mottagare hade samma problem med PVR och utlovade internet tjänster, som inte fungerar. Dessutom befintliga mjukvaran innehåll menyer som används vid piratering av tv kanaler, något som är olagligt. Den blev också väldigt varmt. Jag kontaktade företaget för att berätta alla problem och enligt konsumentlagen öppet köp, som företaget informerar på sina sidor, 14 dagar, sa att jag vill returnera de 2 mottagare. Företaget har ej svarat än. Jag kontaktade också Svea Ekonomi som skickade faktura för att informera att jag ska returnera och avvaktar att företaget makulerar fakturan. Den 6 mars skickade jag tillbaka kollin med mottagarna. Den 9 mars bekräftade Post Nord att kolli är ankommen och företaget informerar att hämta det från Post Nord kontor i Järfälla, några meter från företaget säte. Idag den 12 mars har företaget hittills ignorerat Posten avisering och vägrat att ta tillbaka enligt konsumentlagen öppet köp. Jag kommer att göra en polisanmälan för bedrägeri samt vända mig till ARN. Fakturan som skulle betalas tills 15 mars har förlängts tills 30 mars. Ska se vad som händer. Mitt råd till alla: akta er för detta företag som struntar i konsument lagen och gör falsk marknadsföring. På deras sidor utlovas en hel del internet funktioner som ej längre fungerar.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan
Via butik

Dårlig kunde behandle

M
Mohikanen

15 omdömen

Bra
4 år sedan

+ Priset var sänkt till 50% av ordinarie, + Ingen fraktavgift, + Produkten jag beställde kom fram efter 3 arbetsdagar, - Kostade extra att få betala genom faktura (saknar gratis faktura genom ex Klarna som en del företag erbjuder) - Saknade bubbelplast som extra skydd runt apparaten som kan minska risken för skador under transporten.

U
UlfLindgren

2 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Grym support vid frågor om köp på de olika produkterna! KUDOS

v
vehbija

5 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Snab leverans. Killarna där var jätte trevliga.

SpooZ
SpooZ

50 omdömen

OK
12 år sedan

VARNING! Beställde 2 LNB + kabel för 1387:- inklusive moms Fick varorna snabbt. Men när jag skulle lösa ut dom kostade det 1734:- och paketet kom från en annan firma www.digitalnordic.se Visade sig att dom lagt på moms en gång till. Hoppas dom betalar tillbaka detta. Annars kommer betyget sjunka än mer.

Swedish Digital svarar:2013-02-07
Hej, kära kund. Om du inte redan visste. Så är Swedishdigital dotter bolag till Digital Multimedia Nordic AB. Systemet hos oss fick tekniska fel, och vi var tvungna att använda Digitalnordic's. så det orsakade dubbel moms som vi la märke till senare. Hälsningar www.swedishdigital.se
A
AnM

3 omdömen

Usel
14 år sedan

Har tyvärr inte annat att säga om detta bolag annat än uselt. Beställde en CubeRevo från dem och fick bekräftelse mail tämligen kvick. I mail:et fanns bekräftat vara samt pris. Någon dag senare fick jag följande mail (detta är hela mail:et) ----------------------------- Best Regards/ Med Vänlig Hälsning __________________________________________ CUBEREVO KOSTAR 4999:- MÅSTE VARA NÅT FEL PÅ NÄTET!!! ----------------------------- Så trots att jag har en bekräftelse på i detta fall 3999 SEK så skickar de inte vara pga att det är "fel på deras webbsida". Troligtvis skulle man rättsligt kunna tvinga dem att skicka varan ändå, men vill inte ha med oseriösa företag att göra. Med deras nyckfulla inställning till webbpriser så kan man ju inte annat än undra hur de skulle bete sig vid en eventuell retur. Mitt råd är att handla någon annanstans och slipp ev. problem ! Själv testade jag nettosat (för mig helt okänt) samt parabol utrustning från satpro!

Swedish Digital svarar:2013-02-07
Vi reserverar oss för eventuella prisfel, alla kan göra misstag. Men nu är Swedishdigital bättre än någonsin med ett helt nytt team.

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Swedish Digital

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPaySwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.swedishdigital.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Swedish TVnet Solution AB

Organisationsnr: 556681-7622

Information hos allabolag.se