Svensk Villavärme
  • 100% support och service
  • Nordenanpassade värmepumpar
  • Lång erfarenhet
Usel
5 månader sedan

Köpte en luftvärmepump i somras. Teknikern gjorde ej fullständig installation. Har därefter jagat dem i snart ett halvår att lösa problemet, dock utan framgång då man skyller på andra aktörer när grunden ligger i att deras tekniker ej gjort rätt vid installation. Missnöjd.

c
classon81

1 omdöme

Usel
9 månader sedan

Långsam kundtjänst, lockpriser och ett otrevligt bemötande. Undvik om alternativ finns.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 år sedan

Jag gjorde ett köp av en Mitsubishi LV-pump vägledd av pris och lagerstatus via Prisjakt för några veckor sedan. En knapp arbetsdag innan den inbokade installationen så fick jag samtalet att produkten är restnoterad. Lagerstatusen är alltså inte vatten värd. Jag kan inte avgöra vem som bär ansvaret för detta. När detta påtalades fick jag ett utsvävande svar om Corona-tider och besvärliga leveranser. Jag har inga problem med att yttre omständigheter påverkar leveranser, men det är ingen ursäkt för att sälja produkter som lagerförda när de inte existerar i verkligheten eller att ställa in en installation med mindre än en arbetsdags framförhållning. I övrigt har bolaget redan ansökt och fått beviljad skattereduktion innan arbetet utförts. Jag vet inte om det är norm, men mer rimligt vore att ROT beviljas efter det faktiska arbetet är gjort. Jag kan ännu inte uttala mig om kvalitet i övrigt då installationen ännu inte är utförd och preliminärt en månad försenat. Jag kan överväga flera adjektiv för att beskriva min upplevelse men "professionalitet" är inte ett ord som skildrar köpet hittills.

p
plutten10

1 omdöme

Utmärkt
7 år sedan

Köpte en Panasonic HZ9RKE av Svensk Villavärme Ruskigt bra pump och mycket tystgående. Nu har det inte varit vinter än men man märker stor skillnad mot tidigare pumpar vi haft. Snygg och fin installation med elinstallation som vi önskade. Ingenting att klaga på, allt gick snabbt och smidigt Bara att rekommendera tack !

Betyg köpupplevelse

1.5Dålig
2 omdömen

Om butiken

Svensk Villavärme

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.svenskvillavarme.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Svensk Villavärme AB

Organisationsnr: 556964-8107

Information hos allabolag.se