rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
2019-06-10
t
tompappauser.total-reviews
Kanonsnabb leverans, jag rek varmt!
2019-03-10
s
sofiadauser.total-reviews
Väldigt nöjd. Bra pris.
2019-01-09
r
rajuser.total-reviews
Mkt bra och snabb service. Det gick att betala med svenska kronor med visa kortet utan problem och billig frakt. Varan var av bättre kvalitet än förväntat och billig var det också jämfört med likadant svensk sida.
2018-10-29
k
kissekottenuser.total-reviews
Fick en väldigt fin produkt till bra pris. En del var dock trasig vid leverans. Tog ett foto och skickade till kundtjänst på lördag, på måndagen var ett nytt paket på väg till mig med ersättare. Toppen service! Största minuset var nog att de skickar från danmark så halv dag extra leverans.
2018-08-21
E
EinsteinJruser.total-reviews
Fungerade klockrent för mig, inga problem med leveransen och varan var vad jag beställde
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-06-01
B
Brandouser.total-reviews
Katastrofal service och leverans, Varning!
2017-10-27
Vandalsoundsuser.total-reviews
Lockpriser men sällan produkten i lager.
2017-05-05
Matzen10user.total-reviews
Låång leveranstid från Danmark, 8 dagar. Pengarna drogs samma dag som ordern lades och leveransen ska då inledas, enligt deras köpinformation, alltså tog det 8 dagar för leverans på en lagerförd produkt som skickas per brev. Det kan inte vara möjligt! Inte ens för Postnord ska den tiden vara möjlig.. Under tiden hann min ordinarie butik, Gents.se, hunnit få in den restnoterade produkten så jag skulle väntat med facit i hand. Nåväl, man lär sig något nytt varje dag.
2016-06-17
JamJamuser.total-reviews
Riktigt dåligt. Beställde på söndagen. leverans skulle enligt hemsida ta 1-3 dagar. På torsdagen frågade jag dem om de hade skickat ordern. Får svar att det hade dem men att var vanligt att posten glömt skicka ut avi eller kod. Har aldrig hänt mig när jag har handlat tidigare och att jag får gå ner till mitt lokala postkontor och höra, vad de nu kan göra, ska det gå igenom varje paket med mitt namn?! Nej handla någon annanstans.
Made4men.se svarar:2016-07-08
Hej, vi är ledsna över din upplevelse när du har handlat hos oss. Vi har tagit informationen vidare för att lösa eventuella problem i framtiden. Ha en bra dag! /Made4men.se