3.8 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2018-12-13
j
joalof(3 omdömen)
Snabb respons och bra priser.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-06-12
J
JanneAndersson22(1 omdöme)
Har handlat flera gånger och varje gång känner jag att jag får en personlig service. Dom har tom hjälpt mig köpa saker som dom inte haft på hemsidan. Riktigt bra service och kunnig personal!
2018-06-01
j
jebrua(2 omdömen)
Har handlat flera gånger och jag har alltid fått varorna snabbt. De kan sina grejer. Rekommenderas!
2018-01-25
m
matsbra(1 omdöme)
Beställde ett bordstativ till min gimbal, De skickade så ett annat utan att säga till. Då jag påpekade detta så fick jag till svar "den är mycket bättre"??? WTF sämsta bemötande jag fått någonsin. Ej seriösa handla inte hos dessa!
Voosestore svarar:2018-02-02
Kunden köpte ett stativ för 295kr till sin gimbal men fick en nyare modell som var bättre lämpad då den var mindre, smidigare och mer hållbar enligt våran egen bedömning som experter i området. Det var även därför som leverantören hade bytt till den nyare modellen där vårt misstag var att vi inte hade hunnit uppdatera bilden på artikelnsidan eller informerat detta till kunden i förväg. Kunden informerades därefter om detta men ville göra en retur ändå vilket han naturligtvis kunde få göra. Allting skedde väldigt smidigt och snabbt med retursedel där kunden heller inte förlorade några pengar på ordern. Tips är att att be oss om råd om vad ni är ute efter så ger vi er våran expert hjälp så ni väljer rätt produkt för ändamålet.
2016-12-20
D
Danielsan111(3 omdömen)
Stort sortiment med bra prylar för digitalt filmskapande och snabba leveranser. Efter affären fortsatt bra och snabb service när ett batteri gick sönder på min came single gimbal. Rekommenderas!