Kategorier
Prisjakt
Voosestore
 • Specialist På Pro Video
 • Gimbal Stabilizers
 • Unikt Utbud Av Filmutrusning
L
Linus

1 omdöme

Usel
4 månader sedan
Köpet gick bra, leveranstiden var vad som utlovades. Men när ett vanligt problem uppstod med min produkt nekades jag ens försöka reklamera produkten, när endast halva reklamationstiden gått. (se "reklamationsrätt" på konsumentverket). Något försök till att hjälpa mig gjordes inte, utan jag hänvisades till att handla en till produkt från dem. Efter mycket om och men gick de tillslut med på att undersöka produkten men sade att det skulle ta 4-6 veckor. Jag hörde istället av mig till Scandiavian Photo och beskrev problemet, de hjälpte mig och problemet var löst efter 2 vardagar.
Anonym användare
Anonym användare
OK
7 månader sedan
Tacksam för att de finns då många produkter inte finns hos någon annan svensk återförsäljare. Har dock haft problem med varenda beställning jag gjort. I första beställningen så fick jag produkter som jag inte beställt samt saker jag hade beställt fanns inte med i ordern. Ber att få detta korrigerat men återigen skickar de ut fel produkt en gång till. Det löser sig tillslut men det tar tid och sätter mig i en jobbig sits jobbmässigt. Efter detta får jag fler produkter skickade till mig som jag går och hämtar ut hos posten. Visar sig att den är till en annan person som har samma förnamn som mig som de har blandat ihop mig med. Jag tar dock kontakt med denna person och löser det internt mellan oss. Och nu sista beställningen gjorde jag för 21 dagar sedan och inte fått den än. Beställningen gjordes 20 Dec så har haft överseende för jul och nyår såklart, men det är fortfarande under all kritik. Kan dröja upp till 2-3 dagar att få svar (skriver ej på röda dagar), man får repetera mail för att få svar, finns produktannonser som inte är uppdaterade så man beställer saker som inte går att få etc. Bara väldigt mycket meck och tidskrävande varje gång. Har man ingen som jobbar mellan Jul och Nyår så får man iallafall kommunicera det. De är ju dock såklart måna om att lösa mina problem jag har med dom, men det görs inte särskilt effektivt och tar lite onödigt lång tid bara. Företaget är inne på sitt 6e år och är en online-shop, kund-supporten måste därmed fungera på hög nivå, enligt mitt tyckte iallafall. Så vad jag säger är inte att man inte ska handla hos Voose. Men enligt min upplevelse så skulle jag råda att försöka ha en bra tidsram mellan att du beställer grejerna till att du faktiskt behöver använda de för ett jobb. Bara för att utesluta att inte stå på inspelningsdag utan. För om det blir något problem/fel, så tenderar det att ta lite väl lång tid och kan även göras slarvigt. Kommer inte sluta handla där men som sagt, leave space for error.
a
asigurat

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Allt med köpet gick bättre än förväntad. Priset har varit ännu lägre än på Prisjakt, för Voosestore hade rea och det uppdaterades inte av någon anledning. Superglad!
j
joalof

3 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Snabb respons och bra priser.
Utmärkt
3 år sedan
Har handlat flera gånger och varje gång känner jag att jag får en personlig service. Dom har tom hjälpt mig köpa saker som dom inte haft på hemsidan. Riktigt bra service och kunnig personal!
j
jebrua

2 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Har handlat flera gånger och jag har alltid fått varorna snabbt. De kan sina grejer. Rekommenderas!
m
matsbra

1 omdöme

Usel
4 år sedan
Beställde ett bordstativ till min gimbal, De skickade så ett annat utan att säga till. Då jag påpekade detta så fick jag till svar "den är mycket bättre"??? WTF sämsta bemötande jag fått någonsin. Ej seriösa handla inte hos dessa!
Voosestore svarar:2018-02-02
Kunden köpte ett stativ för 295kr till sin gimbal men fick en nyare modell som var bättre lämpad då den var mindre, smidigare och mer hållbar enligt våran egen bedömning som experter i området. Det var även därför som leverantören hade bytt till den nyare modellen där vårt misstag var att vi inte hade hunnit uppdatera bilden på artikelnsidan eller informerat detta till kunden i förväg. Kunden informerades därefter om detta men ville göra en retur ändå vilket han naturligtvis kunde få göra. Allting skedde väldigt smidigt och snabbt med retursedel där kunden heller inte förlorade några pengar på ordern. Tips är att att be oss om råd om vad ni är ute efter så ger vi er våran expert hjälp så ni väljer rätt produkt för ändamålet.
D
Danielsan111

3 omdömen

Utmärkt
5 år sedan
Stort sortiment med bra prylar för digitalt filmskapande och snabba leveranser. Efter affären fortsatt bra och snabb service när ett batteri gick sönder på min came single gimbal. Rekommenderas!
Betyg köpupplevelse
2.2OK
2 omdömen

Om butiken

Voosestore

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCardSveaWebPay faktura
 • Kortbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • SMS-betalning
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.voosestore.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Voosestore AB

Organisationsnr: 556939-4413

Information hos allabolag.se