3.8 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
2020-03-09
Made in Taiwan. Amerikanskt företag och det allra mesta tillverkat i Taiwan. Har köpt 2 st Garmin cykeldatorer och 4 st kameror. Suveräna grejer!
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-11-26
Beställde ett pulsband från Garmins webshop på fredag morgon och kunde hämta ut ordern vid lunchtid på lördagen! Otroligt snabb och bra leverans! Ett litet, litet minus för att de skickar en faktura, oavsett om man valt faktura eller redan betalt med kort. Fakutran var dock märkt som betald, men med relativt liten text nere i ena hörnet. Hade kunnat bli lite tydligare för att inte riskera en dubbelbetalning.
2016-03-01
Köpte en Fenix 3 träningsklocka som jag är supernöjd med. Använder den dagligen för att mäta min vardagsmotion i form av antal steg, treppsteg och avverkade kilometer. Perfekt som en extra sporre för orka ut på kvällspromenaden exempelvis, man vill ju komma upp sitt mål varje dag :-) Jag valde att beställa den direkt från Garmins egen webbshop och det fungerade verkligen helt klanderfritt. Jag beställde efter lunch på torsdagen och paketet fanns hos ombudet knappt 24 timmar senare.