• Garmin

    (5)

  • se
o
olofto

2 omdömen

Dålig
6 månader sedan

"Skickas inom 1-3 dagar" utlovas på hemsidan. Skitsnack. Jag får varken svar från kundservice eller några varor.

Usel
2 år sedan

Beställde min kadensmätare för en vecka sedan. De har inte skickat den ännu trots att det står att den ska levereras inom 1-3 dagar. Hur svårt kan det vara att stoppa ner den i ett paket och skicka iväg ?

B
Beatles

134 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Made in Taiwan. Amerikanskt företag och det allra mesta tillverkat i Taiwan. Har köpt 2 st Garmin cykeldatorer och 4 st kameror. Suveräna grejer!

s
snurvelhuvud

105 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Beställde ett pulsband från Garmins webshop på fredag morgon och kunde hämta ut ordern vid lunchtid på lördagen! Otroligt snabb och bra leverans! Ett litet, litet minus för att de skickar en faktura, oavsett om man valt faktura eller redan betalt med kort. Fakutran var dock märkt som betald, men med relativt liten text nere i ena hörnet. Hade kunnat bli lite tydligare för att inte riskera en dubbelbetalning.

m
markuscarlsson

11 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Köpte en Fenix 3 träningsklocka som jag är supernöjd med. Använder den dagligen för att mäta min vardagsmotion i form av antal steg, treppsteg och avverkade kilometer. Perfekt som en extra sporre för orka ut på kvällspromenaden exempelvis, man vill ju komma upp sitt mål varje dag :-) Jag valde att beställa den direkt från Garmins egen webbshop och det fungerade verkligen helt klanderfritt. Jag beställde efter lunch på torsdagen och paketet fanns hos ombudet knappt 24 timmar senare.

Betyg köpupplevelse

2.3OK
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Garmin Nordic Sweden AB

Organisationsnr: 556698-0354