• RevolutionRace

    (4)

  • se
Gästanvändare
Usel22 dagar sedan

Har tidigare handlat mycket från RR, men deras logistik och kundsupport har fallerat totalt. La en beställning åtta arbetsdagar innan en resa och tänkte att det inte borde vara några problem (med en utlovad leveranstid på 3-5 arbetsdagar). När inget paket dykt upp efter sex arbetsdagar kontaktade jag supporten. De sa sig ha skickat paketet men att speditören inte har skannat in det. Jag kontaktade speditören som sa att de inte tagit emot något paket. Och där har det fastnat! Istället för att behålla en nöjd kund och bara snabbt skicka ut ett nytt paket och returnera det andra via speditören har man gång på gång skyllt ifrån sig. Nu har åtta arbetsdagar passerat och jag har fått inhandla allt från deras konkurrenter istället. I speditörens app står fortfarande "Vi väntar på dina varor från Revolution Race" och samma sak säger dem vid kontakt. En annan mycket märklig sak är leveranstiden RR utlovar. Enligt deras support och även halvt gömt i villkoren på hemsidan gäller den utlovade leveranstiden från det att paketet skickas från dem (vilket är helt irrelevant, det kan ju innebära hur lång leveranstid som helst). Jag vet dessutom inte hur det är möjligt att en leverans skulle ta 3-5 dagar från det att den skickas. Budbee, Postnord och Instabox brukar normalt ha en betydligt kortare leveranstid från det att de får till sig paketet. Så mitt råd till Revolution Race. Sluta skylla ifrån er på era speditörer, lös problemen och behåll kunder och ert rykte!

Gästanvändare
OK7 månader sedan

7 dagar leverans, 14 dagar för byte av storlek på väst som var långt större än standard..

Q
Qazael
4 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Mycket nöjd med mitt köp, handlade ett par GPX Pro brallor. + Snabb frakt + Flera leverans och betalnings alternativ + Bra kvalité på varan

Marwelln
Marwelln
43 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

+ Enkel och lätthanterlig sida. + Mycket smidigt att kunna betala med Klarna Direct (behöver bara godkänna köpet med BankId). + Bra leveransalternativ då man kan välja både Posten och DHL. + Video på hur produkten ser ut.

2.2OK
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Revolutionrace AB

Organisationsnr: 556938-2913