4.4 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-06-17
  Bra hemsida, lätt att navigera och beställa. Snabb leverans med bra uppföljning. Alltid nöjd.
  2019-05-19
   P
   Peter(1 omdöme)
   Min första beställning försvann någonstans i etern, förmodligen så var det mitt lokala postombud som hade förlagt det. Nybryggt var snabba att skicka en ny, utan extra kostnad. Två månader senare så dyker paketet upp och jag kontaktade Nybryggt att jag fått mitt paket men fick behålla det! Superbra service, rekommenderas!
   2019-04-16
   Redigerades 2019-04-17
    Bra utbud. Vettiga priser och snabb personlig service!
    2019-04-10
     S
     Sandra(1 omdöme)
     Smidigt och enkelt! Mycket bra service med snabb leverans.
     Sorterat efter datum
     Gamla omdömen

     Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

     2017-08-26
      u
      ugj(2 omdömen)
      Jag har haft liknande problem som andra vid ett tidigare tillfälle. Jag bestämde mig dock för att ge dem en ny chans (nya ägare?) och beställde 2 kg espressokaffe en eftermiddag i juli. Nästa dag skickades paketet. Kaffet som kom var färskt. Allt funkade perfekt.
      2017-03-03
       a
       asharidu(3 omdömen)
       *********Varning******** Har precis råkat ut för exakt samma sak som mudroom1. Svåra och få tag på och någon vara har jag heller inte fått trots att jag beställde för 6 dagar sen. Har kontaktat Klarna för retur av pengar vi får se vad som händer. Jag kommer aldrig beställa från det här företaget något mer. Blir baristashopen i framtiden
       2015-03-06
       Redigerades 2016-12-21
        m
        mudroom1(31 omdömen)
        Uppdatering! Scam varning! Har beställt från dessa några gånger och hälften av gångerna har det fungerat utan problem. resten av gångerna har det strulat och tagit väldigt lååååång tid innan jag fått varorna. Nu senast beställdes kaffe för nio! dagar sedan. Det enda jag fått är en orderbekräftelse och en transaktion på kortet. De svara inte på mail eller telefon. Nu har jag kontaktat Klarna för att få tillbaka pengarna samt det blir en polisanmälan mot företaget. KÖP INTE FRÅN DESSA! Måste tyvärr ändra min tidigare positiva inställning efter att jag beställt fler gånger av dem. Leveranserna har strulat alla gånger utan första gången och nu sista gången så svara de inte ens på telefon när man söker dem. Dags att höja ett varningens finger för den kaffamaskiner.se Precis som det skall vara. Köpte kaffe och de hade lägsta priset på det kaffet jag skulle ha. Köpte 2 kg och fick det fraktfritt. Beställde ca 14.30 och fick leverans dagen efter. Kommer absolut beställa här igen, om de fortsätter med låga priser...
        2016-05-25
         S
         Splix(20 omdömen)
         La en beställning för en och en halv vecka sedan, mailar efter knappt en vecka och undrar varför jag inte hört något. Blir lovad att ordern ska skickas samma dag. Efter ytterligare fyra dagar (!) mailar jag igen och får då till svar att det blivit fel i lagersaldot... Blir erbjuden att byta två påsar espressokaffe mot ett bryggkaffe istället. Dricker bara espresso och hela ordern var på 13 paket espressokaffe, ingenting annat, så jag tycker det är konstigt att man erbjuder bryggkaffe istället - ingen koll! Har fortfarande inte fått något svar efter mina senaste två mail idag. Tycker faktiskt det är riktigt dåligt!
         2016-01-17
         Redigerades 2016-01-18
          b
          bnz(2 omdömen)
          Beställde 4 kg kaffe, varav en sort var slut så fick ersättning på den + 500g extra bönor som kompensation. Sånt som händer. Det som var mest trist med leveransen var att inget kaffe var nyare än 12 månader och det äldsta var 18 månader gammalt. Om man är det minsta kräsen med sitt kaffe förstår man att man vill ha så färskt kaffe som möjligt. Det är i princip omöjligt att få till en bra shot med gammalt kaffe. Känns inte som någon bra affär när man får slänga hälften av kaffet i slasken. Hoppas på bra återkoppling från företaget i fråga, då kanske betyget ändrar på sig. EDIT: Blev lovad bättre datum nästa leverans samt kompensation. Detta höjer betyget! Kundservice som snabbt svarar på frågor och även kritik. Det gillas!
          2015-12-15
           m
           masse76(1 omdöme)
           Jag har beställt kaffe ett flertal gånger från kaffemaskiner.se och jag är jättenöjd. Mycket bra sortiment, oftast bäst pris, levererar fraktfritt inom bra tid och en trevlig kundtjänst.
           2015-10-27
            J
            JadeFox(1 omdöme)
            Kan varmt rekommendera att handla kaffemaskiner från detta mycket professionella företag. Mycket trevlig och kunnig personal som har kunden i fokus, lägg därtill mycket bra priser. Återkommer gärna med framtida beställningar.
            2015-01-08
             g
             gape(6 omdömen)
             Bästa priserna på kaffe i dagsläget! Snabb leverans, 1 dag och fri frakt. Jag är supernöjd!