Kategorier
Prisjakt
Malmö TeknikKompani
 • Fodral och tillbehör
 • Mobiler och surfplattor
 • Låga priser och snabba lev.
G
Grön49

145 omdömen

Utmärkt
3 månader sedan
Jag beställde ett plånboksfodral till min Pixel och leveransen var imponerande snabb.
s
scorpion

4 omdömen

Usel
7 månader sedan
Jag köpte mig ett skärmskydd som skulle vara till min telefon. Men skärmskyddet är alldeles för litet. Det är lätt 8mm för kort så det täcker inte skärmen. Detta tycker dom att så ska det vara för skyddet som dom säger är ett small, men det ska väl ändå täcka hela den platta delen av skärmen.
Malmö TeknikKompani svarar:2021-04-16
Hej Står det smal version så täcker den inte hela telefonen, Tillverkaren har gjort bedömningen att den inte kunnat göra större utan andra komplikationer. Önskar man heltäckande så ska man köpa curved edition. Man är dock allt rätt till änger om man inte är nöjd med produkten.
Usel
ett år sedan
I bought a clapboard. With it came a whiteboard marker, which I used on the clapboard, and when I tried to clean it off, the stickers on the clapboard came off with it. I contacted the company and asked for a refund, but they rejected immediately and also refused to give a replacement. So I am very unhappy with their service and their product. I will never shop there again.
Malmö TeknikKompani svarar:2021-04-16
Hej ja det är tejp som sitter på clipboarden. gnuggar man på tejpen så kan den gå sönder, då felet är självförvållat (handhavandefel) så är det ingen reklamationsgrund.
m
miksta

17 omdömen

Usel
ett år sedan
Jag fick ett skal som passar den amerikanska varianten av min telefon, den har i stort sett samma modellbeteckning. Är det inte rimligt att om inget annat anges så skall skalen passa de modeller som säljs i Europa? Jag kan returnera, men med rek så kostar det mer än varuvärdet och att inte skicka spårbart verkar vara en dålig idé om man läser andra omdömen här.
Malmö TeknikKompani svarar:2021-04-16
Hej Vi säljer tillbehör till många telefoner och även telefoner som inte släppts på den svenska marknaden. Därför alltid viktigt att kolla ifall tillbehöret överensstämmer med de specifikationer som finns tillgängliga. Vi har inget krav på att returer återsändes med rek. Helt upp till kund att välja fraktsätt. /MTK
Usel
2 år sedan
Köpte en trådlösladdare från dem som är defekt och jag vill skicka tillbaka den. Men får bara fått massa frågor om mer information och felsökning. Jag blev bland annat ombedd att filma problemet - så jag lånade en mobil av en kompis för att göra detta. När jag äntligen gjort det ville de att jag skulle köpa en ny laddningshuvud för att se om det var fel på den som jag har - vilket det inte är då jag kunde ladda med en vanlig kabel. Flera mail fram och tillbaka utan att jag som kund får skicka tillbaka produkten. Jag orkar inte mer. Rekommenderar INTE detta bolag.
Malmö TeknikKompani svarar:2021-04-16
Hej Vi ställer ofta olika typer av frågor för att säkerställa vad som är fel för att kunna hitta bästa sätt att åtgärda på. Detta för att bla hålla nere kostnader och att upptäcka ev handhavadefel då dessa är väldigt vanliga. /MTK
v
vsun

5 omdömen

Usel
2 år sedan
Oseriös aktör som skriver ett produktnummer och skickar ett annat. Produkten jag erhöll saknade de tillbehör som annars skulle ha följt med. Nu betalade jag dyrare för en billigare variant. Fick bli reklamation efter lång maildiskussion.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 år sedan
Supersnabb leverans av ett fint plånboksfodral som passade min mobil perfekt.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 år sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
De har precis de produkter jag söker till bra priser och att jag kan betala via bank Id .Men det bästa av allt, jag slipper betala frakt och porto då jag har gångavstånd till lagret och kan hämta mina varor. =)
Betyg köpupplevelse
2.8OK
2 omdömen

Om butiken

Malmö TeknikKompani

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPalMasterCardVisaKlarna
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

malmoteknik.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Malmö TeknikKompani AB

Organisationsnr: 559159-5938

Information hos allabolag.se