Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-11-12
BioSpecialisten Jag kan verkligen rekommendera detta företag. De höll leveranstiden och levererade t.o.m en dag innan. De hade bara sju dagar på sig och löste det på sexdagar. Fantastisk service via mail och sms. Fick t.o.m svar via sms under jul och nyårs helgen. Jag köpte en reciever och högtalarpaket. Då fyra av de högtalare jag ville ha var slut och hade tre månaders leveranstid fick jag för samma pris de som var snäppet bättre, det är service utöver det vanliga. Bra priser, kompetenta personer och bäst av allt servicen fortsätter även efter mitt köp. Bra och inspirerande hemsida www.biospecialisten.se Jag kommer fortsätta att köpa av dem Jag har inga negativa saker att säga om dem. Nu önskar jag bara en butik i Stockholm. :)
2016-06-21
Bäst
2016-01-20
Beställde proson iablar men blev kontaktad av att han haee bättre kablar för samma pris. Kablarna som kom var av sämre kvalite och var inte dubbelskärmade som han uppgav. Returen ska man då betala själv vilket gör att kablarna helt plötsligt blir dyrare. Så tyvärr. Minsta omdöme och däe handlas de inte mer.
2015-03-07
Mycket bra
2015-02-11
Tänkte utöka hemmabion med några basskickers, fick massa hjälp o trevligt mottagande både före och efter köp. Kan gott rekommendera andra att handla här med! Och basskickerna blev ett ordentligt lyft! Mycket snabb leverans och jäkligt smidigt att kunna ta det på faktura dessutom!
2015-02-11
Riktigt bra service! Verkligen imponerad över snabba svar via mail och bra kunskap :) Tillsammans med bra leveranstid kan det inte bli bättre! Här handlar jag lätt fler gånger :)
2014-12-27
Ett mycket trevligt o bra bemötande via mail som ger ett mycket bra intryck av företaget.
2014-12-22
Riktigt bra bemötande samt snabb respons på frågor. Rekommenderas varmt!
2014-12-18
Sjukt trevligt och bra bemötande. Personlig kontakt och blixtsnabb leverans!
2014-12-13
Underbar personal, snabba leveranser. Kommer att beställa mina hemmabioprylar härifrån i framtiden!
2014-12-02
Just när det gäller hemmabio produkter vill man ofta ha backup och teknisk support. Det är här BioSpecialisten är som bäst. Johan ringer till och med upp mig sent en vardag för att jag behövde hjälp med att koppla rätt. Han skickar även bild på kopplingsschemat samtidigt som har instruerar mig på telefon. Vilken annan internetbutik kan erbjuda det?
2014-11-26
Tack för servicen av Onkyo fjärkontrollen!
2014-11-20
Kan inte mer än hålla med resten av kommentarerna här, grymt bra kundbemötande, snabb leverans, och bra priser. Kan helt enkelt inte bli bättre.
2014-11-18
Sanslöst bra kundmottagande och mycket kunnig personal, ett självklart val om du själv är seriös i ditt val av företag! Skit i storkedjor och supporta företag som detta!
2014-11-10
Trevligt bemötande. Hemlevererat. Väldigt fin recliner soffa Gladiator. Monterings tips ingick med. Kan verkligen rekomendera Ett köp av detta företag/personer. Tack Johan Alex.
Sida 1