• BioSpecialisten

  • se
tony97
tony97

6 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

BioSpecialisten Jag kan verkligen rekommendera detta företag. De höll leveranstiden och levererade t.o.m en dag innan. De hade bara sju dagar på sig och löste det på sexdagar. Fantastisk service via mail och sms. Fick t.o.m svar via sms under jul och nyårs helgen. Jag köpte en reciever och högtalarpaket. Då fyra av de högtalare jag ville ha var slut och hade tre månaders leveranstid fick jag för samma pris de som var snäppet bättre, det är service utöver det vanliga. Bra priser, kompetenta personer och bäst av allt servicen fortsätter även efter mitt köp. Bra och inspirerande hemsida www.biospecialisten.se Jag kommer fortsätta att köpa av dem Jag har inga negativa saker att säga om dem. Nu önskar jag bara en butik i Stockholm. :)

castortroy33
castortroy33

247 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Bäst

s
sper

23 omdömen

Usel
7 år sedan

Beställde proson iablar men blev kontaktad av att han haee bättre kablar för samma pris. Kablarna som kom var av sämre kvalite och var inte dubbelskärmade som han uppgav. Returen ska man då betala själv vilket gör att kablarna helt plötsligt blir dyrare. Så tyvärr. Minsta omdöme och däe handlas de inte mer.

K
Kungen75

6 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Mycket bra

K
Kerberos82

1 omdöme

Utmärkt
7 år sedan

Tänkte utöka hemmabion med några basskickers, fick massa hjälp o trevligt mottagande både före och efter köp. Kan gott rekommendera andra att handla här med! Och basskickerna blev ett ordentligt lyft! Mycket snabb leverans och jäkligt smidigt att kunna ta det på faktura dessutom!

B
Beakungen

1 omdöme

Utmärkt
7 år sedan

Riktigt bra service! Verkligen imponerad över snabba svar via mail och bra kunskap :) Tillsammans med bra leveranstid kan det inte bli bättre! Här handlar jag lätt fler gånger :)

J
JGK

1 omdöme

Utmärkt
8 år sedan

Ett mycket trevligt o bra bemötande via mail som ger ett mycket bra intryck av företaget.

Utmärkt
8 år sedan

Riktigt bra bemötande samt snabb respons på frågor. Rekommenderas varmt!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Biospecialisten Sverige AB

Organisationsnr: 556683-8784