Prisjakt
Musikproffset.se
  • Kända varumärken
  • Personlig service
  • Snabba leveranser
L
LN_69

1 omdöme

Dålig
2 år sedan
Leveranstid 2-10 dagar står det. Det blev mer än 40 dagar och de varken meddelar försening eller svarar på epost (och det stod leveranstid 2-10 dagar hela den tiden för det jag hade beställt, så det hade inte "råkat ta slut precis innan min beställning"). Billigast, visst, men är det värt det?
K
Knaslir

10 omdömen

Usel
2 år sedan
Visar ett pris på prisjakt och ett annat när man går till deras hemsida.
s
schooder

9 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Beställde ett "Nord Piano 3" (november 2017) ifrån dem till mycket bra pris. Affär och leverans gick utan problem. Tack!
J
JanJoel

2 omdömen

Usel
5 år sedan
Beställde en Marshall högtalare för 1495:- och fick senare en bekräftelse på köpet. Dagen efter mailar de och meddelar att priset var fel, och ville jag ha det jag beställt skulle det istället kosta mig 2600:-! När jag svarade att jag tyckte att det var ett konstigt förfarande fick jag kortfattat mer eller mindre bara till svar att de har rätt, jag har fel och att ordern makulerats... Botten!
S
Shlomy

1 omdöme

Usel
5 år sedan
Beställde en Marshall Stanmore igår för 1495 och betalade för det. Idag fick jag meddelande att det blev fel och jag kan köpa det för 2600. Jag tycker att en webshop som har redan dragit pengarna kan stå för priset även om det har blivit fel.
Utmärkt
6 år sedan
Jag fick mina saker väldigt fort och smidigt. Jag kan varmt rekommendera musikproffset till alla jag känner!
c
chris1a

24 omdömen

Bra
7 år sedan
Medelmåttigt. Ingen lagerstatus, kan ta lång tid att få dina grejer osv. Utbud på sidan uppdateras sällan. Ganska typiskt för mindre musikbutiker dock.
o
old dog

2 omdömen

Utmärkt
7 år sedan
Snabt o enkelt! Känns väldigt personligt då en kille ringer upp ang.min order! Har även varit i den fysiska butiken,och måste säga att servicen är personlig och helt suverän! Kan varmt rekommendera Musikproffset!
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Musikproffset.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.musikproffset.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Musikanten Kurt och Agneta Karlsson Aktiebolag

Organisationsnr: 556206-9889

Information hos allabolag.se