Kategorier
Prisjakt
Hallon.se
 • Ingen bindningstid
 • Ingen uppsägningstid
 • Alltid fri frakt
Usel
2 månader sedan
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG Hej på er alla jag skulle inte rekommendera att skaffa HALLON. var på Kjell och company och köpte alcatel mobiltbreddbandsrouter som då hallon säljer man ska få 20 GB surf och det skulle bara vara att starta den. Men det gick inte fick köra tillbaka till butiken och dom tog kontakt men hallon och det skulle vara färdigt någon gång mellan 1-24timmar. Men efter 48 fungerar fortfarade inte gick in på deras hemsida väntade i 1 timme och fick till svars igen att det skulle ta 1-24 timmar men fortfarande efter 2 dagar inget mobilt bredband . EN SKAM VARNING FÖR DETTA FÖRETAG
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
Dålig nät, dålig support, går inte kontakta, världens sämsta företag!
b
birregurra

60 omdömen

OK
7 månader sedan
Har haft Hallon i ca 2 år nu och har inte haft några problem mer än när jag bytte betalkort och därför blev inte räkningen betald i tid (det går bara att betala månadsavgiften/abonnemanget med kort som man måste registrera på deras hemsida). Men jag fick snabb respons från kundtjänst så det löste sig hyffsat enkelt. Till saken hör att jag missat en bokstav i min epost adress när jag registrerade mig hos dem så problemet med betalningen märktes först när de låst abonnemanget för utgående samtal/SMS/surf. Så till skillnad från de flesta recensioner här är jag överlag nöjd med Hallon. Uppdatering 2021v01: Försökte komma i kontakt med kundtjänsten via chat och satt i kö i över 2 tim och när jag hade plats 5 i kön var klockan så mycket att de stängt chatten för kvällen. Fick börja om dagen efter och då tog det drygt 30 min att komma fram till en trevlig person som meddelade att de jobbar på att förbättra kundtjänsten. En en fördel med Hallon är surfpotten. En annan fördel är priset. En nackdel är att man bara kan betala med kort som man registrerar på deras hemsida.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
7 månader sedan
Lurendrejeri och inkompetent företag! Så fort problem uppstår så går det inte att komma i kontakt med hallon. De har tagit för mycket betaltt men vägrar svara och hör inte av sig trots att de har gjort fel.sämsta skit jag gjort som valde hallon!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
7 månader sedan
Sveriges sämsta telefon abonnemang, bli aldrig lurad av de 😡😡
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
8 månader sedan
Har hallon själv och har alltid funkar klockrent! de enda är la att de ända är la att kundtjänst kan ta lite tid att svara på mail men annars funkar allt kanon!
Usel
9 månader sedan
Vilseledande reklam.
Usel
9 månader sedan
Säljare ringde från Hallon men uppgav hela tiden att de var från Tele2 och ville ordna med en billigare månadskostnad pga nytt "nät" i Bromma. Omöjligt att häva när det kom en bekräftelse på flytt till Hallon. Ingen kundtjänst förutom på Facebook där man inte kan göra någonting åt saken. Varning för skämtföretag.
Betyg köpupplevelse
1.8Dålig
11 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(2)
(0)
(8)

Om butiken

Hallon.se

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: HI3G Access AB

Organisationsnr: 556593-4899

Information hos allabolag.se