rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
2019-01-02
S
SebbeMontenuser.total-reviews
The website did not seem to work at all and felt super sketchy - I could not add the product to the cart, it kept saying error. Additionally, NiceBeauty adds a large sum to the price, making it much more expensive than on prisjakt.
2018-10-15
mittiprickuser.total-reviews
Beställde 8 pack Gillette Fusion hyvlar till mycket bra pris och fick dessutom ytterligare 10% för anmälan till nyhetsbrevet. Betalade med faktura från Klarna när jag fick paketet (jag gillar Klarna och deras app, tydligen inte alla som uppskattar dem). Första beställningen från NiceBeauty och det tog några dagar innan jag fick hyvlarna men so far so good.
2018-07-03
r
raxionuser.total-reviews
Priset på prisjakt är lägre än priset på deras hemsida. Dåligt.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-04-26
K
KungfSyduser.total-reviews
Rekommenderas, fast stort minus att dom höjt fri frakt till 499;-
2017-04-06
Redigerades 2017-04-20
k
katafischuser.total-reviews
Bra priser, fri frakt över 199kr, Klarna Faktura som betalningsalternativ, snabb leverans och trevligaste kundtjänst i svenska och engelska. Beställde 2 gånger under sista månaden och jag ska köpa mer. nu är fri frakt från 499kr -stor skillnad.
2017-03-25
Redigerades 2017-04-01
a
azin5060user.total-reviews
Hej Har köpt och fått denna produkt , själva köp processen var helt ok fast leverans tiden var lite lång eftersom det skickas från Danmark men det finns ingen info om det innan köp. själva oljan hade jag använt förut men detta luktar som kemikalier , luktar väldigt starkt dåligt lukt inte alls i närheten av mina gamla oljor av samma märke och tillverkare ,Konstigt Nog! Tänker inte att använda det luktar farligt som rå olija köpte det när de hade det för 90:- min rekommendation köp dyrare med original , själv ska göra det framöver allt som är billigt är av en orsak !
2017-03-08
L
Lisajaguser.total-reviews
+ Okej priser på vissa produkter. - Svarar ej på mail - Sidan är ej välskriven - Produkter skickas från Danmark utan att konsult upplyses om detta. - Ingen kundservice - Svindyr retur Sidan får 2 stjärnor för att jag är på gott humör.
2016-08-29
Redigerades 2016-11-08
InzZzomniauser.total-reviews
Skickade idag ut mail om att man firar födelsedag och har sänkt priserna med 50%. Tyckte dock priserna såg misstänkt lika ut de jag betalade sist gång så kollade prishistoriken här på prisjakt. Och mycket riktigt, 10/8 gjorde man nästan 50%-iga höjningar till långt över gängse marknadspris på samma produkter man idag "rear" ut med 50% rabatt. Visst de är billigast på marknaden så lite rea är det men riktigt vilseledande och säga att man sänkt priserna med 50%, påminner om el-ladornas mellandags"reor". Har varit en stadig kund då de alltid haft bra priser och säkra leveranser men sånt här har jag jättesvårt för och bara svälja så mitt förtroende är förbrukat. Synd...
2016-04-05
U
Unregistered41507user.total-reviews
+ grymma priser! + helt ok frakttid (5 arb dagar) + tydlig info om när grejerna packats och när de är på väg - hemsidans svenska är en ren google translate = "roliga" beskrivningar av varor och aningen otydliga instruktioner som ger ett oseriöst intryck, - man kan inte få sms-avisering utan det måste bli per post = en dags längre frakttid. Behövde inte ha någon kontakt med kundtjänst, "mina" varor hade tydlig lagerstatus. Jag kommer att handla där igen.
2015-09-01
R
Rawauser.total-reviews
Billigt och snabb leverans. Nöjd. Ingen kontakt med kundtjänst eller dylikt dock.
2015-05-06
S
Sulamituser.total-reviews
Fick inget bra intryck. Bl a så när jag skulle genomföra en beställning så fanns inte vissa köpvillkor som man tydligt angett skulle finnas. Kundtjänsten var snäsig och näbbig när man framförde minsta kritik. Andra företag har bättre kundtjänst och system.
2014-10-13
s
sannalundinuser.total-reviews
tycker det fungerar utmärkt jag :)) tycker det är bra att man kan betala på många olika sätt och kundservicen är jättetrevlig med.
2014-08-22
h
holyriotuser.total-reviews
Inga problem. Produkterna kom inom 3-5 dagar.
2014-06-27
G
Gardeluser.total-reviews
Totalt värdelösa, skulle inte rekomendera en liten själ till att köpa en produkt från dom. Kundtjänsten var sämst, kunde inte ens svara på enkla frågor som vart min order va.
2013-12-30
P
Petra_Sandrauser.total-reviews
Kundtjänsten var trevlig, varan bra, kom inom några dagar. Det enda negativa var att lagerstatusen inte var uppdaterad, så en vara saknades, vilket de inte gav bra information om. Men jag kan absolut tänka mig att handla där igen, dom är billigast hittills :) Absolut plus att jag kunde betala med PayPal!
Sida 1