Rösta på Rehaboteket i kategorin Sport, hälsa och fritid

På Prisjakt värderar vi våra medlemmars åsikter om produkter och butiker högt. Nu ska vi tillsammans utse "Årets nätbutik 2017". Är Rehaboteket en av dina favoriter?

Se alla kategorier och butiker

Läs mer om Årets nätbutik

Expressfrakt ingår alltid
Ingen Fakturaavgift
Gratis Storleksbyte

http://www.rehaboteket.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 6 år sedan
(data från 2017-11-18)
Detaljerad information Rehaboteket har fått betyget (9.77)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Beställning
  Bra presentation och lätt att beställa samt snabb levererans av bra produkt som stämde med beskrivningen.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket bra personlig service vid telkontakt och snabb leverans
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag är mycket nöjd med produkt och spesielt med personalens jobb. Tack Andreas du är en bra meniska och jätte duktig på det du gör .
  Tack en gång till.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Helt outstanding! Ringde till företaget för jag behövde rådgivning om vilken av alla varianter som lämpade sig bäst. Mötes av en otroligt professionell rådgivare som engagerade sig till 100%. Till råga på allt så kunde jag lägga ordern i deras webb butik och åka ut till deras kontor och hämta produkten då jag hade bråttom med att få den levererad. Slutligen, när jag är där, så tar de sig extra tid och visar i detalj hur produkten ska användas för bästa effekt.
  Jag tror att jag aldrig varit nöjdare med något annat köp oavsett i butik eller webb!!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  God service innan köp och blixtsnabb leverans! Handledsskydden vet jag är i toppklass sedan tidigare, de tål allt och håller i evigheter!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Vilken grym service! Valde fel storlek men hade möjligheten att ta mig till deras lager för att diskutera lite tankar och val av storlek så fick mycket förklarat hur den fungerar och vad jag behövde tänka på. Har inget annat än att jag känner mig grymt nöjd med köpet!
 • Perfekt
  Beställning
  Snabb leverans och mycket bra produkt.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Att hälkopen fungerar så utomordentligt bra!
  Samt snabb leverans!
 • Perfekt
  Beställning
  Bra info, otroligt snabb leverans, trevlig och väldigt hjälpsam personal,
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Helt fantastikt bemötande. Kändes som om Andreas (tror jag han heter) som verkligen brydde sig och gav mig mer support och engageman än vad jag någonsin kunde drömma om. Stort STORT TACK!
 • Perfekt
  Beställning
  Väldigt proffsigt bemötande av kunniga människor. Pratade med deras säljare på eftermiddagen och hämtade mitt paket på lunchen dagen efter. Det är man inte van vid.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra, kunnig och snabb service.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  En fantastisk kunnighet og hjelpsomhet! Inget mer å önske! Om bare produkten er halvparten så bra som kundsupporten kommer jeg å kunne springe så fort jeg får den på kneet😉. Går med to krykker idag..... Takk Andreas! (Svorsk)
 • Mycket bra
  Beställning
  Jag fick hem fel storlek, dvs jag beställt en st. M. vilket även framgår av Följesedeln, men jag fick hem en L detta drar ner ett par hack, men det som gör att jag ändå håller det högt och kommer att återkomma med flera beställningar beror på Kundtjänsts hantering av ärendet och att jag i Expressbrev får hem rätt produkt. Det gillas!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket bra service & snabb leverans
 • Perfekt
  Beställning
  Utmärkt kundservice med välutbildad personal
 • Perfekt
  Beställning
  Kloka, kunniga, vänliga, serviceminded medarbetare
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Fantastiskt fint kundbemötande. De är värda all uppskattning.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Först och främst fri frakt, sen hur snabbt jag fick mina varor och (från ena dan till nästa) det tycker jag är otroligt fort, särskilt när man som jag bor på landsbygden. Och att jag fick hem det i brevlådan gör ju inte saken sämre. Och sen betalningen, Kivra tycker jag fungerar jättebra. Och när man även kan få vänta med den tills nästa månad mot en liten avgift tycker jag är bra. Så jag är en nöjd kund. Tack så mycket 😄
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Att få produkten levererad till min bostad då POSTNORD inte delat ut post på över en vecka!
  Fantastiskt fint kundbemötande. Rekommendera Rehaboteket på det varmaste.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra, snabba och fungerande rutiner
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Fantastisk service. Kunnig personal. Var verkligen noga att se till att skyddet fick sin fulla pontential utifrån kundens fysiska förutsättningar. Noggrann genomgång av hur man skulle använda det. Vi fick komma dit personligen fast det säljs på nätet. Helt otrolig service att hjälpa kunden på detta sätt. Kan varmt rekommendera dom.
 • Perfekt
  Beställning
  Bra service!
 • Perfekt
  Uppdaterat 30/6: Företaget tog åt sig utav kritiken och återkom till mig per brev där man redogjorde vart förändringarna gjorts, dvs att returkostnaden på 49 SEK nu är förtydligat både på följesedeln vid beställning utav varan men också under faq.
  Ett företag som tar åt sig utav en kunds kritik, gör något åt det och som sedan i ett personligt postat brev återkopplar kring detta inger ett gott intryck om att vara seriösa.
  Produkten jag provade kanske inte fungerade för mig, men hur företaget hanterat mitt ärende och dessutom gjort mer än vad jag kunnat förväntat mig gör mig trygg i att veta att man tar kunderna seriöst.

  Uppdaterat 14/6: Efter mailkonversation med företaget kommer jag att få tillbaka hela beloppet på 599 SEK, då man är överens om att man missat att vara tydlig gällande returkostnaden.

  Står ej i mailet "Vanliga frågor om köp på Rehaboteket" att returkostnaden är 49 SEK. Denna information ges enbart efter att man bett om att returnera produkt, då mailet som kommer ger information om både returfraktsedeln samt att returkostnaden på 49 SEK dras från ditt belopp du betalat för produkten.
  Returfraktsedeln behöver dessutom ej frankeras, utan mottagaren betalar portot. Så som straffavgift så ska jag som köpare betala 49 SEK för att jag returnerar en produkt jag inte känt uppfyllt mitt behov, med inget annat sätt att prova produkten på innan köp.

  När man talar om öppet köp i 45 dagar i samband med distanshandelsavtalet, som Rehaboteket dessutom lyft upp man förlängt, så förutsätter jag som kund att öppet köp innebär just att det jag betalat också ska tillbaka till mig.

  Man är duktiga på information, men jag tycker att man missat att informera om denna detalj som också är rätt viktig då köp via nätet förutsätter att man kan prova produkterna hemma utan att känna att man behöver betala för något vid retur.
  5 mån sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Tydligt och lätt varudeklaration. Ingen fraktavgift. Otroligt snabb leverans! Betalade via e-faktura, inga problem. Dessutom en mycket trevlig kundservice - all heder åt er!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Fantastiskt duktig, kunnig och serviceminded personal som hjälpt mig få rätt produkter varje gång. Rekommenderas varmt!!!
 • Perfekt
  Beställning
  Snabb service/utskick efter beställning. Supertrevlig och professionell personal. Inget krångel vid retur och byte. Jag är mycket, mycket nöjd.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Tack. Mycket nöjd kund, även om just denna produkt inte funkade för mig.

  Era säljare och kundservice är i särklass den bästa jag stött på.

  Snabba svar, extremt snabb leverans, trevligt och engagerat bemötande och när det blev problem med varan har ni även skött detta exemplariskt.

  Ett föredöme! Skulle anställa vem av er som helst om jag fick chansen :)
 • Perfekt
  Beställning
  Ett vänligt och proffsigt bemötande,samt mycket bra produkter! Har hjälpt enormt i min vardag !
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Ett företag som verkligen förstått att sätta kunden i fokus. Ingen onödig byråkrati, det var inte dyraste som var bäst utan det som var bäst för mig var självklart. Bytet av bälte och återbetalning som berodde på mina uppgifter var lika enkelt som köpet.
  /Bra jobbat!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket bra service och fotskyddet kom efter två dagar.. hade beställt fel storlek men fick ett nytt på direkten och en returpåse till det som blev felbeställt. . Trevliga och hjälpsamma. Johan.
 • Perfekt
  Beställning
  Trevligt bemötande då jag ville göra ett raskt byte och fick det mycket fortare än lovat guld till er! Blev bra då jag är med i en kör och står mycket så jag hann få rätt storlek på ryggkorsetten tills den ska användas. Betalade nyss hoppas det kom fram Soliga hälsningar Eva
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Otroligt snabb leverans. Fri frakt och enkelt att betala med faktura. Tänker absolut välja Rehaboteket igen om jag behöver rehabprodukter.
 • Utmärkt
  Bra information via kundtjänst. Varorna kom i tid och fungerade perfekt.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Snabb och bra service.
  Bra produktutbud och bra priser.
  9 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Helt igenom perfekt.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag hittade Rehaboteket då jag sökte ett speciellt stöd som jag inte visste om det fanns. Att det fanns och det stora utbud som jag kunde hitta i övrigt har lett till att jag köpt andra produkter och kommer att fortsätta med detta. Det är nog första gången någonsin som jag ger högsta betyg på samtliga punkter till ett företag eller leverantör.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Rehababoteket har satt en ny nivå på hur webhandel skall fungera. Svar på frågor sent på kvällen, paketering och trackingnr mindre än 10 minuter efter ordern lades. Grymt!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Fantastisk service av kunnig personal! Rekommenderas varmt!
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Något svårt att veta vad jag skulle ha för mitt problem, men otroligt bra respons på frågor. Ger därför näst högsta betyg. STARK REKOMMENDATION!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Super bra sulor
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Rehaboteket har fantastisk service ! Jag behövde ändra lev adressen, mailade till dem sent på em, de ordnade det ändå och bekräftade tillbaka. Återkommer om och om igen.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Helt suveränt bemötande! Snabbt, trevligt och väldigt tillmötesgående!
 • Perfekt
  Superbra service.
  Trevliga och snabba svar.
  10 mån sedan
 • Perfekt
  Äntligen hittat ett knäskydd som min tonåring accepterar att träna och spela match med. Grabben klagar inte på smärta och ett lugn har infunnit sig. Används till innebandy och all annan idrott. Kunnig personal, bra service och snabb leverans!
  10 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  har fått fin vägledning i valet av produkter och väntar nu med spänning på leverans-
  skrivet lite senare: leveransen kom mycket snabbt! Redan nästa dag. Efter att ha provat några timmar insåg jag att det inte var rätt produkt för mig. fick hjälp att returnera. Nästa produkt på förslag kom också en dag efter att Rehaboteket hade fått tillbaka den första produkten jag hade haft på prov. VILKEN service! Fantastiskt! Och just vad man behöver närman har ont! Att någon lyssnar, förstår och vägleder! att produkterna dessutom kommer snabbt är en ytterligare bonus!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  har fått fin vägledning i valet av produkter och väntar nu med spänning på leverans
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag är verkligen enormt nöjd med mitt köp. Servicen och råden jag fick från Er är bättre än vad jag tidigare fått i en vanlig butik, ni kan verklgen er sak!!Leveransen av skyddet kom redan dagen efter, otroligt imponerande.
 • Perfekt
  Bra support. Bra utbud. Snabb leverans.
  11 mån sedan
 • Perfekt
  Bra site med snabb leverans
  11 mån sedan