Prisjakt
Annons
 • Urkompaniet

 • se

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Urkompaniet?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Allt var jättebra o profesionellt på alla sätt

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Allt gick bra, fick klockan efter 3 arbetsdagar, maken var jätte nöjd . Rekommenderar verkligen

Gästanvändare
Dålig2 år sedan

Har försökt kontakta er men får inget svar... varken via hemsidan eller mail, gäller en order som blivit fel, hur ska jag kontakta er?

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Snabb leverans och billig och bra butik. Klockan kom i brevlådan

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Fick leveransproblem Detta löste dom snabbt utan en massa problem och diskussioner Här pratar vi bra service Supernöjd !

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Snabb o bra leverans. Klockan lika snygg i verkligheten som på bild. Snabb återkoppling när jag mailade en fråga. Mkt nöjd. Rekommenderas!

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Fin klocka och snabb leverans. Inget att klaga på

Gästanvändare
Dålig3 år sedan

Går ej att kontakta företaget med frågor. En klocka jag ville köpa stod att den hade leverans under "augusti arbetsdagar", vilket gjorde mig fundersam eftersom jag ville ha klockan som julklapp. Hur som helst, vågade inte beställa från företaget, det verkade sketchy.

Urkompaniet svarar:2021-11-27
Hej Tack för din kommentar. Vi missade att ca 10 klockor hade felinställd leveranstid. Istället för 2-3 arbetsdagar stod där en dummy text "Augusti". Kalla det sketchy, tryckfelsnisse eller klickfelsnisse.. Nu är det åtgärdat iallafall och tack får att du påpekade. :)
C
Usel3 år sedan

Riktigt skämtföretag! Jag beställde en klocka 2021-07-09. 2021-07-16 mailade jag dom (eftersom de inte har något nummer) men fick inget svar. Idag 2021-07-26 mailade jag dom igen då jag fortfarande inte mottagit klockan.

Urkompaniet svarar:2021-10-25
Hej Christoffer, Tack för feedback, det visar var vi kan bättra oss. Bestrider dock bestämt att vi är ett skämtföretag. Du fick inte din vara som du önskade, vilket är mycket tråkigt. Du missade beklagligt nog vår information om vi hade semesterstäng 2/7 till 4/8. Det stod med stora bokstäver på startsidan: "Semester", och att vi börjar leverera igen den 4/8. Det skickades också ett automatmeddelande om detta i samband med att du gjorde din beställning. Vårt meddelande kanske har fastnat i ditt spamfilter? Oavsett detta så är det tråkigt att du fick en så dålig köpupplevelse. Välkommen åter och hör av dig så ordnar vi med en liten "välkommen tillbaka bonus" Bästa hälsningar / Urkompaniet
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 3 år sedan
Via butik

Hittade en snygg Armani klocka. Fick bekräftelse mail. Sen kom mailet att min order var packad. Då fick man sig ett gott skratt. Tror jag beställer fler gånger för att få de mailet. 🤗 Snabb leverans direkt hem. Rekommenderas starkt.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Urkompaniet Nordic AB

Organisationsnr: 556932-2059