• Jackan.com

    (7)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
7 månader sedan

Beställde en jackan från de som jag använde i knappt en månad. Då blixtlåset gick sönder gjorde jag en reklamation och de ville inte ta emot reklamationen och skyllde på oaktsamhet och att det fanns massa fläckar på jackan vilken inte fanns när jag gjorde returen till de. Otroligt dåligt bemötande från kundtjänsten då de villa inte hjälpa med något och skyllde allt var mitt egna fel. Som kund ska man få hjälp inom ramen för reklamationstid men inte hos er! Akta er ifall ni ska reklamera kommer de inte hjälpa med något utan all kostnad för du stå själv! Ska ALDRIG BESTÄLLA MER FRÅN ER! Sämsta bemötande från kundtjänsten och jätte dryga och ville snabbt lägga på. Nu ska man betala för en trasig jackan och massa fläckar som inte fanns innan! Jätte, jätte besviken att det ska vara såhär och som kund har man verkligen ingen sort rättighet hos er! ALDRIG KÖPA NÅGOT HOS ER MER!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 år sedan

Jag är supernöjd, väldigt pålitlig sida

K
Kagoa

3 omdömen

Bra
3 år sedan

Köpte en jacka hos er, super nöjd. tycker bara att det är konstigt att det står om Norge men med en kanadensisk karta... Nöjd med jackan annars!

n
nagra

180 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Perfekt ! Riktig bra service :)

n
natch

32 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Bytte en jacka två gånger utan strul. Bra service och har det lilla extra som ger en 10:a.

s
sadbirds

2 omdömen

Bra
6 år sedan

Jag har inte köpt något men när jag ringde 2gg så svarade dem snabbt och var lika trevliga och hjälpsamma båda gångerna, därför får dem 7/10 av mig. Anledning att dem inte fått 10/10 för dem saknar storleker på massa jackor och även om man sorterar bara på det storlek som man vill ha syns ändå dem jackor dom saknar denna storlek.

p
popaz_94

47 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Min flickvän köpte en jacka härifrån. Superbra kundservice!

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Jackan Skandinavien AB

Organisationsnr: 556855-1690