Kattkompaniet
  • Brett sortiment
  • Snabba leveranser
  • Personlig service
U
Utmärkt3 år sedan

Snabb leverans och de tog hänsyn till mitt önskemål på det som jag hade beställt. Är nöjd över min beställning hos Kattkompaniet.

D
Djurvän
1 omdöme
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Köpte en vattenfontän, kattleksaker och kattgodis till min katt. Snabb leverans redan dagen efter. Fick bra hjälp av kundtjänst, då jag inte visste vilken jag skulle välja. Supernöjd kund

K
Karloscar
1 omdöme
UselRedigerades 5 år sedan

Kattkompaniet skickar fakturan långt innan leveransen erhållits. Dyr returfrakt och krångligt att returnera tyngre varor, och rent av omöjligt om en inte har tillgång till bil. Ingen trevlig och hjälpsam kundtjänst. Jag kan inte erbjuda Kattkompaniet om en vill handla tryggt och säkert.

U
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Är mycket nöjd med kattkompaniet. Både priser på varorna och betalningsalternativ. Snabb leverans! Är lycklig att min katt fått en ny klösträd när den andra gick sönder i gen. Har lagat den gamla en gång tidigare och tänkte att den går inte att reparera i gen så de får bli en ny istället. SUPERNÖJD över nyårspresenten till min lilla prinsessa.

K
Katene
15 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Beställde nyligen några katttillbehör. Enkel och säker betalning via Payson. Snabb leverans. Saknade dock bekräftelse på att det var skickat men det gick som brev. Vill absolut rekommendera BUSTER effileringsax då den saknar de taggade skären och fungerar precis så som jag önskar för att klippa tovor säkert på katterna. En bra butik med lagom stort utbud på tillbehör!

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om Kattkompaniet?

Om butiken

Kattkompaniet

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.kattkompaniet.nu

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Kattkompaniet SWE AB

Organisationsnr: 556965-6969

Information hos allabolag.se