Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

3.8 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-07-31
  R
  Ronja_(4 omdömen)
  Snabb leverans och de tog hänsyn till mitt önskemål på det som jag hade beställt. Är nöjd över min beställning hos Kattkompaniet.
  Sorterat efter datum
  Gamla omdömen

  Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

  2017-12-20
   D
   Djurvän(1 omdöme)
   Köpte en vattenfontän, kattleksaker och kattgodis till min katt. Snabb leverans redan dagen efter. Fick bra hjälp av kundtjänst, då jag inte visste vilken jag skulle välja. Supernöjd kund
   2017-08-19
    K
    Karloscar(1 omdöme)
    Kattkompaniet skickar fakturan långt innan leveransen erhållits. Dyr returfrakt och krångligt att returnera tyngre varor, och rent av omöjligt om en inte har tillgång till bil. Ingen trevlig och hjälpsam kundtjänst. Jag kan inte erbjuda Kattkompaniet om en vill handla tryggt och säkert.
    2015-12-30
     j
     johannabamse(13 omdömen)
     Är mycket nöjd med kattkompaniet. Både priser på varorna och betalningsalternativ. Snabb leverans! Är lycklig att min katt fått en ny klösträd när den andra gick sönder i gen. Har lagat den gamla en gång tidigare och tänkte att den går inte att reparera i gen så de får bli en ny istället. SUPERNÖJD över nyårspresenten till min lilla prinsessa.
     2013-07-09
      K
      Katene(15 omdömen)
      Beställde nyligen några katttillbehör. Enkel och säker betalning via Payson. Snabb leverans. Saknade dock bekräftelse på att det var skickat men det gick som brev. Vill absolut rekommendera BUSTER effileringsax då den saknar de taggade skären och fungerar precis så som jag önskar för att klippa tovor säkert på katterna. En bra butik med lagom stort utbud på tillbehör!