Prisjakt
l
lulleh

3 omdömen

Usel
3 år sedan
Handlade en vara med 1-3v leveranstid. I slutet av fjärde veckan hör jag av mig och får till svar att de skickar den i början av nästa vecka. Två veckor senare hör jag av mig igen och får till svar att de inte kan leverera den beställda produkten alls. De skyller allt på leverantören och vill inte ta något som helst ansvar även fast de är de som sålt varan och missat utlovad leveranstid två gånger. Dock har de varit snabba att svara när man väl hör av sig och återbetalat snabbt. Men nu 6v senare är jag alltså helt tillbaka på ruta ett. Undvik dessa amatörer!
J
John_w83

9 omdömen

Utmärkt
7 år sedan
Beställde en Britax multitech ll och hade lite frågor så jag skicka in den på fredag kväll och förväntade mig inte svar innan måndagen, men fick svar inom en timme och utomordentligt bemötande och service. Rekommenderas starkt
d
deenajs

13 omdömen

Utmärkt
8 år sedan
Beställde en Stokke-stol. Lade beställningen efter lunch på torsdagen och hämtade ut paketet på närmsta DHL Service Point fredag förmiddag. Vansinnigt snabbt och bra! Även väldigt snabb respons på e-mail. Rekommenderas varmt.
3theros

35 omdömen

Utmärkt
9 år sedan
Köpte en stokke barnstol med babysits. Beställde på fredagen och fick leverans-bekräftelsen på lördagen och paketet på måndagen. Snabbt, billigt, och inget strul. Vad mer kan man önska? Fler borde kasta några stjärnor hitåt!
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.mybaby.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: My Baby Torslanda AB

Organisationsnr: 556557-6138

Information hos allabolag.se