Kategorier
Prisjakt
Happy Yachting
 • Noga utvalda produkter
 • God produktkännedom
 • Fri Frakt, Snabba leveranser
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Utmärkt och kunnig support och goda tips när jag bytte storskotssystem, med olika förslag i olika prislägen.Snabb ,leverans. En nätbutik för seglare! Har handlat ett tiotal gånger, alltid nöjd!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Suveränt! Mkt bra priser! Magiskt snabba leveranser. Trevlig support
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 månader sedan
Beställde lite varor och behövde byta till större storlek. Mycket snabb hantering av Retur samt nya varor kom samma dag till dörren!. Imponerande snabbt. Kan bara rekommendera. /Torbjörn
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 månader sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Fantastiskt bra service. Väldigt kunniga och tillmötesgående. Hjälpsamt och professionellt bemötande. Jag har handlat båtprylar flera gånger och kan bara rekommendera!
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
4 månader sedan
Riktigt dåligt med besked, har väntat på en flytväst till hund sedan 21/2 och har fortfarande inte fått den. Mailade dem den 8/3 med en fråga om den kommer, fick svar samma dag (jättebra) att den var den i leverans från leverantör och skulle komma in den 15/3. Idag är det 22/3 och har inte fått en enda uppdatering om leveransen så nu har jag strukit ordern. Att driva företag på detta vis brukar sällan vara en fullträff. Jag rekommenderar inte att handla av dem, iaf inte om man vill ha varan i rimlig tid eller få info om varför det dröjer med leveransen. /Maria
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
5 månader sedan
Kan bara instämma med andra när det gäller deras retur hantering. Först oproffsigt svar för att sedan efter nästa mail få ett bra svar.
Happy Yachting svarar:2021-03-22
Hej, Tråkigt att du upplever det så, vi har valt att erbjuda fri frakt till kund från 0kr och istället ha en avgift på returen om man nyttjar den retursedel vi tillhandahåller. Detta för att minska antalet returer vilket vi tror är bra för ett hållbart näthandlande och framtid. Väljer man istället att lösa returfrakten själv tar vi ingen returavgift. Allt detta finns tydligt informerat i vår köpevillkor. Att du fick ett oproffsigt svar från oss låter inte bra men bra att det verkar löst sig. Eftersom ditt omdöme är anonymt kan vi inte titta på just ditt ärende men har du frotsatt frågor är du välkommen att kontakta oss. Tack
Anonym användare
Anonym användare
Usel
5 månader sedan
Returpolicyn kunde vara bättre. Retur kostar 70:- ! för att få en retursedel mailad till dig som du själv måste skriva ut.
Happy Yachting svarar:2021-03-22
Hej, Vi har valt att erbjuda fri frakt till kund från 0kr och istället ha en avgift på returen om man nyttjar den retursedel vi tillhandahåller. Detta för att minska antalet returer vilket vi tror är bra för ett hållbart näthandlande och framtid. Väljer man istället att lösa returfrakten själv tar vi ingen returavgift. Allt detta finns tydligt informerat i vår köpevillkor. Har du frågor eller synpunkter på det är du välkommen att kontakta oss. Tack
B
Bihac

53 omdömen

Dålig
5 månader sedan
Gäller att vara noggrann och läsa deras retur policy. Långsam hantering av retur räkna med minst 3 veckor. Annars var leverans av varan snabb.
Happy Yachting svarar:2021-02-22
Hej Bihac, Tråkigt att du upplever det så, kontakta oss gärna med dina synpunkter kring vår returpolicy, vi har utökat konsumentköplagens 14 dagar till 90 dagars returrätt. Vi tar en returavgift om du väljer att använda vår tillhandahållna returfraktsedel men har alltid fria fraktalternativ till dig, oavsett ordersumma. Skulle inte säga att vi sticker ut med något från normala returvillkor. Ang din tiden för hanteringen av just din retur så får vi be dig kontakta oss på mail för att kunna se vad som gått fel, normalt sett ska det inte ta mer än en vecka.
Betyg köpupplevelse
4.0Bra
17 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(12)
(0)
(0)
(4)
(1)

Om butiken

Happy Yachting

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCardAmex
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.happyyachting.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Happy Yachting AB

Organisationsnr: 556886-8482

Information hos allabolag.se