• Kvarn Video

    (257)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 månader sedan

Det är fantastiskt att ni har så stort sortiment av gammal och ny svensk film. Enkelt att hitta på hemsidan, enkelt att köpa. Toppen

Utmärkt
3 månader sedan

alltid snabb frakt och bra priser!

J
Jonatan

8 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan

Alltid nöjd och frakten går snabbt. Extra viktig butik för filmälskare när Discshop gått i graven då man här kan hitta en del lite svårare titlar till sin samling

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Har handlat i många år. Bra service snabb leverans

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Beställt från Kvarnvideo ett par gånger. Snabba leveranser och filmerna har kommit fram i fint skick direkt till dörren. En positiv köpupplevelse so far med andra ord. Lär bli fler köp framöver! Keep it up.

k
kurtan2000

36 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Håller med, allt mer tveksam till kvarnvideo. Har inte beställt så mycke från er, men jag fick en trasig film (jag fick ju ett förbetalt kuvert där jag bara skickade tillbaka, men ändå jobbigt att vänta så) och ni skyller på underleverantörerna hela tiden. Det va något strul med en faktura, dom påstod att jag inte hade betalat till dom, men nu är det löst så jag rekommenderar ändå kvarnvideo. Allt är bra. Men som sagt va det tar tid innan man får filmerna för dom säger att dom är slut hos underleverantörerna och så. Men man får ju alla filmer man beställt iaf, men man får vänta rätt länge.

Knude
Knude

46 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Köpt flertalet produkter vid olika tillfällen utan problem.

s
stenugnsund

4 omdömen

Usel
5 år sedan

Beställde många filmer från dom när dom var nyetablerade levererade alltid snabbt och god kundservice nu skyller dom på underleverantörerna varför då bytt underleverantör om dom inte är bra och kan leverera det som ni har på eran hemsida jag tycker att jag som kund får vänta för länge dom ske se till att filmerna i lager som annonseras på hemsidan.

Betyg köpupplevelse

4.4Utmärkt
3 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: DVD Video Malmö AB

Organisationsnr: 556620-4839