• Urbanears

  • se
rickardberggren
rickardberggren

2 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Beställde kl 22:00 på torsdagen. Paketet kom till mitt ombud kl 13:00 på LÖRDAGEN. Vad är det här för trolleri? Hur som helst, sjukt nöjd med den leveransen!

F
Filip27

47 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Urbanears Plattan ADV Wireless: (+) Riktigt bra ljud för den som gillar bas (-) Kopplingen med Bluetooth hackar till, cirka en gång var tionde minut SLUTSATS: Detta är de absolut bästa hörlurarna du kan få på svenska marknaden för under 1000-lappen i nuläget. Om du älskar djup och fyllig bas med en hyfsad diskant och letar efter ett par hörlurar som i princip inte läcker något ljud har du kommit helt rätt! BETYG: 10/10

Usel
6 år sedan

+ Fri frakt Där slutar det som är bra. - Lång leverans tid Support bara på engelska Lång väntetid på svar från supporten. Står inte för returer. Hotar med att man själv ansvarar för frakt skador. Endast tillgodo inte pengar tillbaka. Tänk på allt detta innan ni beställer.

b
birdeebirdeese

3 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Mycket bra, fri frakt

Utmärkt
8 år sedan

Grymt bra support och snygga, bra produkter. Äkta svensk kvalitet!

K
Korv

2 omdömen

Usel
8 år sedan

Beställde hörlurar för att ge i julklapp den andra december, nu är det 13 januari och jag har fortfarande inte fått något paket eller koll-Id. Riktigt dåligt lita inte på deras lagerstatus eller leveranstider.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Zound Industries International AB

Organisationsnr: 556757-4610