Prisjakt
M
Milad89

2 omdömen

Usel
2 år sedan
Betalade 148 Kr för en "Nikon IR Fjärrutlösare", 99 kr frakt tillkom. För en defekt produkt som inte fungerar. Fick ingen hjälp från personalen på SS Foto. Inte nog med att det var en defekt produkt, Måste betala retur frakt för att få pengarna tillbaka. Lika bra att slänga min order i sopkorgen och aldrig köpa från den här butiken igen.
SS Foto svarar:2019-12-21
Hej Milad, Jag är ledsen men jag uppfattade som att du ville retunera en produkt, inte att det var fel på den. I slutet av vårt samtalet kom en kund i butiken som inte förstod att jag pratade i telefon och pratade samtidigt med mig och jag blev lite stressad, jag är som sagt jätteledsen över detta. Var produkten fel så skulle du givetvis ha fått en ny. Nu var detta ett tag sedan detta hände då jag inte har haft möjlighet att svara på detta omdömmet men jag försökte ringa dig och skickade även ett meddelande till dig samma dag som du kontaktade oss och bad dig ringa upp men du valde att inte göra det. Du är fortfarande välkommen att ringa butiken. Vänligen Maria, SS Foto
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 år sedan
Bra service trevlig personal
Utmärkt
4 år sedan
Toppen butik! Supertrevlig personal som ringer upp för personlig kontakt och service. Fick med en kameraväska gratis då det fanns en skada på kartongen (minimalisk skada). Snabb leverans! Rekommenderas!
S
SirKnasen

8 omdömen

Utmärkt
6 år sedan
Seriöst och mycket snabb leverans. Här lär det bli mer köp i framtiden.
S
Sunrazor

69 omdömen

Utmärkt
6 år sedan
Bra service. När mitt beställda objektiv inte fanns i lager (det framgick på hemsidan) och leverantören hade slut ringde de upp mig och lovade ligga på leverantören för att få tag på ett. Mycket trevliga och tillmötesgående i telefon och tackade för ordern. Så ska det gå till.
l
linda

2 omdömen

Utmärkt
9 år sedan
Var lite misstänksam att beställa från SS Foto då det inte fanns några omdömmen + att priset på DmTech PDV782US var 50% billigare. Men det var seriöst och snabb leverans. bara ++++
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaPayPalPayson
  • Kortbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Direktbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.ssfoto.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: SS Foto Krister Svensson Aktiebolag

Organisationsnr: 556679-2411

Information hos allabolag.se

Rekommenderad återförsäljare