1.8 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-11-22
M
Milad89(2 omdömen)
Betalade 148 Kr för en "Nikon IR Fjärrutlösare", 99 kr frakt tillkom. För en defekt produkt som inte fungerar. Fick ingen hjälp från personalen på SS Foto. Inte nog med att det var en defekt produkt, Måste betala retur frakt för att få pengarna tillbaka. Lika bra att slänga min order i sopkorgen och aldrig köpa från den här butiken igen.
SS Foto svarar:2019-12-21
Hej Milad, Jag är ledsen men jag uppfattade som att du ville retunera en produkt, inte att det var fel på den. I slutet av vårt samtalet kom en kund i butiken som inte förstod att jag pratade i telefon och pratade samtidigt med mig och jag blev lite stressad, jag är som sagt jätteledsen över detta. Var produkten fel så skulle du givetvis ha fått en ny. Nu var detta ett tag sedan detta hände då jag inte har haft möjlighet att svara på detta omdömmet men jag försökte ringa dig och skickade även ett meddelande till dig samma dag som du kontaktade oss och bad dig ringa upp men du valde att inte göra det. Du är fortfarande välkommen att ringa butiken. Vänligen Maria, SS Foto
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-03-20
L
Lennart(1 omdöme)
Bra service trevlig personal
2017-07-15
U
Unregisteredbfdd1f5a(1 omdöme)
Toppen butik! Supertrevlig personal som ringer upp för personlig kontakt och service. Fick med en kameraväska gratis då det fanns en skada på kartongen (minimalisk skada). Snabb leverans! Rekommenderas!
2015-08-19
S
SirKnasen(7 omdömen)
Seriöst och mycket snabb leverans. Här lär det bli mer köp i framtiden.
2015-08-12
S
Sunrazor(67 omdömen)
Bra service. När mitt beställda objektiv inte fanns i lager (det framgick på hemsidan) och leverantören hade slut ringde de upp mig och lovade ligga på leverantören för att få tag på ett. Mycket trevliga och tillmötesgående i telefon och tackade för ordern. Så ska det gå till.
2012-07-17
l
linda(2 omdömen)
Var lite misstänksam att beställa från SS Foto då det inte fanns några omdömmen + att priset på DmTech PDV782US var 50% billigare. Men det var seriöst och snabb leverans. bara ++++