• Saltopeppar

  • se
a
aspen123

16 omdömen

Usel
ett år sedan

beställde 2 par solglasögon sen när de kom ville jag göra retur. har skrivit till företaget 2 ggr utan att få någon retur etikett. så det som det står på deras hemsida med fri retur stämmer inte. beställ inte därifrån! välj en annan butik där man kan göra en retur utan problem.

S
Stångens

1 omdöme

Usel
8 år sedan

Tyvärr har de inte koll på konsumenträtt och anser inte att deras förpliktelser bör gälla så länge som reklamationsrätten säger. Hade en plånbok som limningen släppt på så den gått sönder och när jag mailade så fick jag reda på att olika saker slits olika mycket pga olika sätt att använda dem. Jag frågade om inte jag har reklamationsrätt 3 år som svensk lag säger och det hade jag men jag kunde inte reklamera den så sent utan det behövde man göra direkt. Tycker att en plånbok inte bör gå sönder innan reklamationsrätten är över för hade jag vetat att den skulle hålla 2 år hade jag aldrig köpt den. När jag köpte den var dessutom säljargumentet att den var super tålig och slitstark. Denna kommentaren säger väl allt "Saker och ting slits och håller inte för evigt så är det bara."

h
hjjonsson

1 omdöme

Utmärkt
9 år sedan

Många snygga solglasögon, snabb frakt + bra pris!

prisjägermeister
prisjägermeister

125 omdömen

OK
10 år sedan

Beställde fem par solglasögon på kvällen, och fick på förmiddagen därpå ett mail om att en modell tyvärr tagit slut. Som kompensation fick jag utan extra kostnad välja ett par som var något dyrare, plus en förvaringspåse. När glasögonen kom någon dag senare var tyvärr ett par väldigt skeva, och jag ångrade mig angående ett annat par. Mailade butiken kvällen därpå och fick svar senare samma kväll! Utbytet ska komma idag (två dagar senare), och pengarna för det andra paret kom redan igår (dagen efter). Alltså superb service, men något varierande kvalitet på solglasögonen (vilket man ju dock kan förstå när de kostar 145/175kr). De övriga tre paren känns dock väldigt gedigna.! Uppdatering: Efter att ersättningsglasögonen OCKSÅ var defekta känner jag mig tvungen att sänka betyget. Hade de varit väl förpackade och/eller från ett 'externt' märke så hade jag kanske inte kunnat klandra butiken, men i det här fallet ligger de i en öppen plastpåse och hade utan problem kunnat kontrolleras innan de skickades iväg.

s
svensson89

1 omdöme

Utmärkt
10 år sedan

Valde faktura som betalsätt, fick hem varorna redan dagen efter fast att jag på eftermiddagen valde via email att byta färg på en modell. Fakturan kom 2 dagar senare. Diggar brillorna, är ett stort fan utav Wayfarer modellen och priset 145 sek tycker jag är som hittat, nu ska bara solen komma med :)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPayVisaMasterCard
  • Avbetalning
  • Faktura
  • Kortbetalning
  • Postförskott
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Direktbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: P.H Web Invest AB

Organisationsnr: 556773-1384