• Army Gross

    (25)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

Efter 3 veckors väntan finns det fortfarande inga tecken på beställningen. Kundtjänst är ohjälpsam och ljuger helt enkelt om statusen. Håll dig borta, mycket dålig affär.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Usel obegåvad kundservice med "skyll dig själv"-attityd.

OK
2 år sedan

Helt OK med vissa nackdelar. Bra: Armystar har bra priser och ett stort utbud på grejer, T-shirts har de massor och kvalitén känns schysst. Kundservice är snabba på svara. Mindre bra: Långa leveranstider jämfört med konkurrenter drar ner betyget. Oftast tar det 1 vecka innan grejer ens skickas. Flera gånger har jag fått trasiga saker när jag handlat och det känns inte som man kollar igenom produkterna innan man skickar dem. Överlag tycker jag att det är OK, men det är inte kul när man inte kan räkna med att paketet kommer eller inte samt. om det blir fel eller inte.

E
El Bonko

1 omdöme

Usel
3 år sedan

Jag beställde en jacka och ett par solglasögon för ett par veckor sedan. Paketet kom fram med bara jackan. Det följde med ett papper där det stod att solglasögonen var slutsålda. De är fortfarande i lager enligt hemsidan. Dessutom tar de 65:- för returer. Undvik!

M
McBrull

5 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Trotsade betyget på Prisjakt (2.0) och köpte en navy pea coat. Jag köpte och betalade (med Swish) på kvällen en måndag. Gick efter rekommendationen i kommentarerna här och tog en lite större, än storleken jag egentligen har. På onsdag morgon fick jag ett sms om att varan hade kommit fram. Hämtade den, prövade den, den satt perfekt. Kanonservice ger kanonbetyg!

Usel
4 år sedan

Beställde ett skärp som gick sönder efter ca 2 månader. Har försökt att kontakta företaget via mail flertalet gånger samt även via deras kontaktformulär på deras hemsida utan resultat. Företaget skiter i kunderna när de får problem. Synd att kostnaden är för låg för att anmäla de till ARN.

Usel
4 år sedan

Beställde en t-shirt där det skulle ingå två märken. En flagga och ett nationsmärke. Flaggan saknades och enligt ansvarig så ska det vara skickat den 2/8 och nu är det den 26/8...😔😡. Hur har det skickats med löpare via Kina eller,..!? Inte ens PostNord är sååå slöa.. Kan inte rekommendera denna sida alls... handla någon annanstans!

k
kurtan2000

37 omdömen

Usel
4 år sedan

Fy fan vilken dålig kundservice. Och när jag säger att jag vill returnera en vara så tror dom att jag vill/ska hämta ut ett paket och jag beställde för typ över 1000 kr och ingen fri frakt. Fick betala 100 kr i frakt för att skicka tillbaka. Jag har aldrig vart med om dåligare service. Dessutom är det dyr frakt och fakturaavgift, dom tar till och betalt om man beställer med visa-kort. Rekommenderar ingen att handla här.

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Nordic Army Gross Handelsbolaget

Organisationsnr: 969759-6873