Kategorier
Prisjakt
Utmärkt
2 år sedan
Riktigt bra priser och galet snabb leverans. 24 timmar sen hade jag mitt paket. En trevlig bonus var den lilla medföljande godispåsen. Rekommenderas!
B
Beardedsavage

2 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Snabb leverans, snabb respons på mail angående en reklamation, skickade en ersättningsvara direkt utan att krångla, kan rekommendera!
P
Pittazzz

7 omdömen

Usel
3 år sedan
Precis samma med chiruca kängor. Pfff verkligen oarhört dåligt service.
A
Antejohansson

1 omdöme

Usel
3 år sedan
Beställde ett par vandringskängor på black friday. På måndagkväll får jag ett mail: "Hej! Pga av ett systemfel på hemsidan under Black Friday-rean har Chiruca kängor som ni beställt legat i lager som dom inte skulle. Vilket tyvärr betyder att kängorna ej finns för utleverans. Vi ber om ursäkt för detta." Erbjuder ingen lösning på problemet. Blir intressant att se vad de svarar på mitt mail om en eventuell lösning.
P
Phoney

16 omdömen

OK
5 år sedan
Bra pris, snabb leverans. Men varan var inte den de utgav på sidan, det var "pirat". Nu spelar det mindre roll för mig om den bara funkar som den ska, men då tycker jag inte det känns billigt med ett par hundra billigare än någon annanstans. Sedan skriver man ju inte ett varumärke för att sedan sälja en kopia. Det är ganska dåligt.
p
ptkn

1 omdöme

Utmärkt
5 år sedan
Bra pris, bra förpackat..och framförallt snabb leveranstid. Beställde Tors kl 14.30 hämtade paketet Fredag
m
maxistockholm2

7 omdömen

Dålig
5 år sedan
Skickade ett luftgevär för drygt 3000:- i en pappkartong som enda emballering eller skydd. För jobbigt att linda lite bubbelplast eller skyddspapp runt geväret? Jag kommer inte att handla av dem igen, trots bra priser.
w
wolw

6 omdömen

Utmärkt
5 år sedan
Supersnabb leverans :) Shoppade några Bomber wobblers som var på rea och en till fullpris. Ingen dyr order, men man hade kunnat tro det med tanke på hur snabbt den gick iväg. Beställde i söndags, igår tisdag 10.51 fanns den att hämta ut :) Kan nämna att jag samtidigt beställde skeddrag från Huntyard & Berras, idag hanterades paketet på terminal så i morgon i bästa fall gissar jag att jag får paketet (samma speditör -DHL). Lite skillnad ....
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Swish
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.ofc.nu

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Orsa Fiskecenter AB

Organisationsnr: 556670-6353

Information hos allabolag.se