• Lampsladdar.se

  • se
P
Peter-65

2 omdömen

Usel
4 år sedan

Levererar inte trots påstötningar från min sida. Har lyckats få kontakt någon gång och då blivit lovad att varorna ska skickas inom kort. Varning!

Lampsladdar.se svarar:2018-02-09
Hej Peter! Kontaktar dig i pm här och hoppas vi kan återupprätta förtroendet för lampsladdar.se. Lampsladdar.se har sedan 20180101 ny ägare och ägs numera av Björn Winblad AB, 559045-5498, som bedriver en belysningsbutik, Bright 1-2-3, i Sickla Köpkvarter samt e-handel för armaturer och belysning på www.bright123.se. Sedan övertagandet har vi arbetat febrilt med att sätta oss in produkterna, bygga upp lager, och verkstad som krävs samt producera och leverera så mycket som möjligt. Det visade sig vara ett långt större arbete än vi kunde ana då verksamheten under tidigare ägare inte fungerat det senaste halvåret. Vi tog över en orderstock på drygt 250 ordrar samt en mailkorg med ca 2000 obesvarade mail, de flesta från er kunder. Lampsladdar.se kommer i framtiden att leverera både varor och service i linje med vårt företags mål och vi hoppas att vi så snart som möjligt kan arbeta ikapp och reda ut det arv vi fick från förra ägaren. Vi hoppas att vi kan återställa förtroendet för lampsladdar.se och att tidigare kunder kan tänka sig att handla hos ”Nya lampsladdar.se”.Vi finns nu tillgängliga via mail [email protected] samt på telefonnummer 0766333399.
S
Schteff

23 omdömen

Usel
4 år sedan

Tyvärr måste jag varna andra för denna återförsäljare. Jag köpte sommaren 2016 en del grejer och då var det problem som enligt ÅF berodde på DHL. Detta kanske var sant, kändes som det då i vilket fall. Dock skötte Anders som har firman det på ett bra sätt då, vet inte om det beror på att jag hotade om ånger vid leverans, och jag fick kompensation för strulet. Fair enough. Detta ledde till nytt förtroende och ny order i början av november 2017 på artiklar som hade 3-5 dagars leveranstid. Perfekt då hinner jag i god tid få det klar till julfirandet. Efter 2 veckor mailade jag och efterfrågade om återkoppling, inget svar. Efter ytterligare någon vecka så ringde jag 15 (typ) gånger tätt inpå på hans mobilnummer och tillslut ringde han upp mig, jag tror han blev lite ställd att det var en kund som hade ringt, men lovade att återkomma. vilket aldrig hände. Måndagen innan julafton så skickade jag mail med ett ultimatum att antingen får han leverera till torsdagen eller så kan han betrakta ordern som ett ånger. Ännu inte fått svar. vidare tror jag inte ÅF är ute efter att lura folk utan att butiken drivs kanske vid sidan om någon annat och inte särskilt professionellt. Dagen före julafton sprang jag ner till en lampbutik runt hörnet och köpte grejerna över disk, några kronor dyrare men betydligt bättre kvalitet på kabeln så det blev någon form av tröst och det var fint till julafton :-)

Lampsladdar.se svarar:2018-02-09
Hej Schteff! Kontaktar dig i pm här och hoppas vi kan återupprätta förtroendet för lampsladdar.se. Lampsladdar.se har sedan 20180101 ny ägare och ägs numera av Björn Winblad AB, 559045-5498, som bedriver en belysningsbutik, Bright 1-2-3, i Sickla Köpkvarter samt e-handel för armaturer och belysning på www.bright123.se. Sedan övertagandet har vi arbetat febrilt med att sätta oss in produkterna, bygga upp lager, och verkstad som krävs samt producera och leverera så mycket som möjligt. Det visade sig vara ett långt större arbete än vi kunde ana då verksamheten under tidigare ägare inte fungerat det senaste halvåret. Vi tog över en orderstock på drygt 250 ordrar samt en mailkorg med ca 2000 obesvarade mail, de flesta från er kunder. Lampsladdar.se kommer i framtiden att leverera både varor och service i linje med vårt företags mål och vi hoppas att vi så snart som möjligt kan arbeta ikapp och reda ut det arv vi fick från förra ägaren. Vi hoppas att vi kan återställa förtroendet för lampsladdar.se och att tidigare kunder kan tänka sig att handla hos ”Nya lampsladdar.se”.Vi finns nu tillgängliga via mail [email protected] samt på telefonnummer 0766333399.
T
Truestepper

1 omdöme

Usel
5 år sedan

Oseriöst företag som gör sig okontaktbara när varan levererats. Önskade en reklamation, men trots flera försök att nå företaget fick jag aldrig några svar, utan tvingades betala fakturan med en produkt jag inte var nöjd med. Uselt!

Lampsladdar.se svarar:2018-02-09
Lampsladdar.se har sedan 20180101 ny ägare och ägs numera av Björn Winblad AB, 559045-5498, som bedriver en belysningsbutik, Bright 1-2-3, i Sickla Köpkvarter samt e-handel för armaturer och belysning på www.bright123.se. Sedan övertagandet har vi arbetat febrilt med att sätta oss in produkterna, bygga upp lager, och verkstad som krävs samt producera och leverera så mycket som möjligt. Det visade sig vara ett långt större arbete än vi kunde ana då verksamheten under tidigare ägare inte fungerat det senaste halvåret. Vi tog över en orderstock på drygt 250 ordrar samt en mailkorg med ca 2000 obesvarade mail, de flesta från er kunder. Lampsladdar.se kommer i framtiden att leverera både varor och service i linje med vårt företags mål och vi hoppas att vi så snart som möjligt kan arbeta ikapp och reda ut det arv vi fick från förra ägaren. Vi hoppas att vi kan återställa förtroendet för lampsladdar.se och att tidigare kunder kan tänka sig att handla hos ”Nya lampsladdar.se”.Vi finns nu tillgängliga via mail [email protected] samt på telefonnummer 0766333399.
Utmärkt
6 år sedan

Jag beställde en mycket fin "skräddarsydd" lampsladd med porslinhållare. Företaget erbjuder exceptionell bra personlig service, snabb montering och leverans.

wallenrud
wallenrud

3 omdömen

Bra
11 år sedan

Bra personlig service och roligt sortiment!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Björn Winblad AB

Organisationsnr: 559045-5498