Super Mario Shoppen
 • Snabb leverans
 • Licensvaror
 • 30 dagar öppet köp
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
6 månader sedan

Mycket ttre service än tidigare. Kommer att handla igen!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

2.5 månader och fortfarande inget paket. Beställningsvarorna skulle dröjt 14 dagar, men 4 veckor senare fick jag höra "snart". Idag fick jag veta att det är Augusti som gäller. Jag lade en stor order med expressleverans, men istället för att skicka sakerna i 2-3 paket så att jag kan få dem inom en livstid ska de spara sina 30 kr på att låta mig vänta en allt längre och längre period. Jag förstår att det kan vara strul med leveranser, men att vara så snåla och skjuta över alla problem till kunden får mig att tappa all respekt för företaget.

SubzeroNr1
SubzeroNr1

31 omdömen

Usel
4 år sedan

1/8 Får jag ett svar på Facebook(!) att pengarna är tillbaka m.m. och en svag bortförklaring att "han var på semester" när jag undrade över kaoset som varit. Mitt tidigare beslut står sig fast. Handlar aldrig där igen. 30/7 Dök pengarna upp från ingenstans, inget meddelande inget mail.. Case closed and good riddance! 20/7: Eftersom summan på 168:- är för lågt för ARN blev det ingen hjälp där men ska driva saken vidare med konsumentombudsmannen så fort denne är tillbaka från sin semester. Pengarna ser jag som borta. Enda rådet jag kan ge i dagsläget är fortfarande att håll er och era pengar borta från Supermarioshoppen.se. UPPDATERING 11/7: Skickade ett inlägg på deras FB sida där dom oftast ”svarar direkt” men där dom ej ens läst mitt inlägg än. Vill makulera min order men får nog se mina pengar som borta. HÅLL ER UNDAN! Beställde kylskåpsmagneter 3 Maj. 9 maj får jag ett mail att dom tydligen är slut och det ska 7 dagar till. Flera veckor för ett par magneter.. Kan ej rekommendera dom i nuläget. Uppdatering 20 maj; Svarar ej på mail heller om min förfrågan på statusen för min beställning. Sänker betyget till en stjärna tills företaget börjar ta lite ansvar och åtekoppplar till mig. Uppdatering 28 maj: fått en ursäkt och som svar att det är leverantören som dröjer och att det ska ta NÅGON VECKA TILL(!) Då har jag redan väntat i 25(!) dagar på ett litet paket kylskåpsmagneter. Har nog aldrig varit med om värre leveranstider, och ska det vara ett seriöst företag skulle dom återkopplat bra mycket snabbare och erbjudet kund någon form av kompensation.

Usel
4 år sedan

De gjorde reklam på Facebook för varor som jag beställde samma dag. De hade ej produkterna inne så jag fick vänta. Typ 3 veckor senare. makulerar de min order utan anledning eller kontakt om varför de inte tänker leverera det jag beställt. Ett tips till er är att inte göra reklam för varor ni uppenbarligen ej har. Kommer aldrig handla av er igen.

l
liza88

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan

Beställde Pocket konsolen vilket min sambo blev överlycklig för. Har handlat tidigare från butiken och är bara nöjd. Bra produkter och snabb leverans

R
RobinRosengren

7 omdömen

Usel
5 år sedan

Beställde ett mjukisdjur som dök upp efter fem dagar. Problemet var att det var fel mjukisdjur som kom fram. De svarar inte på mail eller via sitt eget kundtjänstsystem. Ska nu börja jaga de på Facebook där de iaf. verkar aktiva.

D
DiSNEY

88 omdömen

Usel
5 år sedan

Beställde Nintendo Classic Mini Nes från dem den 14 juli 2016, jag har fortfarande inte fått den levererad. Andra som beställt från andra butiker har fått sina exemplar. Så köp inte Nintendo Classic Mini Nes från denna butik..

Betyg köpupplevelse

3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

Super Mario Shoppen

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPalAmerican ExpressVisaMasterCardDiners ClubPayson
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

supermarioshoppen.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Smooth Internet Group AB

Organisationsnr: 556936-4325

Information hos allabolag.se