Kategorier
Prisjakt
Miinto.se
  • Brett sortiment
  • God service
  • Snabba leveranser
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
5 timmar sedan
Riktigt dålig kundservice. De svarar aldrig. Omöjligt att returnera. Rekommenderas inte.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 dagar sedan
Noll information om tull på hemsidan. Noll svar från kundtjänst.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
17 dagar sedan
VARNING! Jag hoppas att någon läser detta INNAN ni beställer från miinto. Riktigt bluff företag. Jag gjorde en retur på en vara som dem nekade då dem påstod att den var använd och tvättad. En vara som jag PRÖVAT i 10 sekunder. Sjukaste jag varit med om. Tråkigt nog var det en tröja som var alldeles för stor som jag inte kan använda, 4000kr i SJÖN. Uppenbarligen är detta en strategi dem använder för att hova in pengar till företaget. Kundtjänsten är ett SKÄMT, ringt dem flera gånger under tre veckors tid och alla ger mig olika svar, ingen hjälp får man.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Har 2 gånger beställt kläder från Minto. Båda gångerna har jag fått meddelande att det var ok från viss butik och även faktura. Har efter 14 dagar kontaktat kundservice eftersom jag inte fått leveransen. De kan ej förklara varför varorna ej skickats från affärerna . Detta var med 1 månads mellanrum
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Köpte en jacka för över 9000 och den är trasig vid ankomst, luktade parfym och var fläckig. Trycket hängde och trådar hängde från sömmarna. Man får maila fram och tillbaka på engelska och de tar noll ansvar och hänvisar mig till någon sida där allt är skrivet på franska, övertygad att de förmedlar falska produkter och väntar på att man ska ge upp för att man inte orkar maila och ringa hit o dit. Största blåsarna HANDLA INTE.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Jag har försökt returnera ett par skor. Ett par skor jag aldrig köpt ifall Miinto presenterat tydligare vilken modell det var. Till att börja med är informationen på deras hemsida kring returer väldigt dålig. Efter skickad retur får jag ett mail om att min retur blivit avvisad. Mailet är dels på svenska och dels på spanska och engelska. Det står att original förpackning saknas (jag la tillbaka skorna i lådan, la dem i plastpåse de kom och skickade så det var original förpackning), och att jag endast kommer får tillbaka delar av vad jag betalat för skorna. Hur mycket pengar jag ska få anges inte. Ett par dagar senare får jag ett mail om att de har skickat mitt paket. Handla aldrig från Miinto, det är inte ett seriöst företag.
Anonym användare
Anonym användare
Bra
2 månader sedan
Väldigt dåliga omdömen här, jag hade en ok upplevelse av dem. Produkten var i bra skick och så jag ville att den skulle va. Är hel nöjd! Och ett otroligt bra pris! Det som drar ner är leveranstiden, tog 2 veckor att få och det stod att det skulle ta 5 dagar. Men har förståelse då paketet skickades ifrån Spanien! En bra upplevelse av sidan har jag.
c
cltch

1 omdöme

Bra
2 månader sedan
Extremt snabb dagen-efter leverans och behjälplig support som löste problem med ordern smidigt!
Betyg köpupplevelse
1.9Dålig
18 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(2)
(1)
(3)
(10)

Om butiken

Miinto.se

Miinto.se är en marknadsplats med säte i Sverige. Tänk på att erbjudanden som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.miinto.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Miinto AB

Organisationsnr: 556825-8403

Information hos allabolag.se