Miinto.se
  • Brett sortiment
  • God service
  • Snabba leveranser
sweden721127
sweden721127

199 omdömen

Usel
4 månader sedan

BEDRAGARE! Har gått flera veckor sen jag skickade tillbaka mitt paket utan att få några pengar tillbaka!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

KÖP ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG NÅGONTING FRÅN MIINTO! De anklagar dig för att ha smutsat ner kläder, när företaget inte vill ta emot din retur! När jag returnerade en dyr jacka på grund av fel storlek, så skickade Miinto mig en jacka i SAMMA storlek igen – och den jackan hade en fläck! Jag har försökt med massor av telefonsamtal och mejl under en månads tid för att få tillbaka mina pengar och kundtjänsten kanske låter trevlig ibland, men de löser ingenting utan låter bara ärendet dra ut på tiden så att man ska tröttna och ge upp. Sedan avslutar de med att skicka ett mejl att deras Dispute Center har stängt ärendet för att jackan ska ha haft en fläck, men jag har inte gjort denna, jag provade jackan och skickade tillbaka den efter 3 timmar, eftersom den var i fel storlek. När man läser andra recensioner/omdömen på nätet ser man att många, många andra kunder råkat ut för samma sak! Eftersom jag har beställt från den svenska Miinto-sidan och alltså det svenska Miinto-bolaget, så är ansvaret deras enligt svensk konsumentköplag, de kan inte gömma sig bakom att de bara ”förmedlat” en affär, ansvaret är deras. Punkt. Nu vill jag bara göra polisanmälan och anmälan till ARN (Allmänna Reklamationsnämnden)! Min absolut SÄMSTA köpupplevelse på nätet någonsin! :(

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

Skojare, kommer aldrig mer köpa därifrån. Värdelös service, kan inte returnera varor.

Usel
en månad sedan

Sämsta skiten någonsin. Priserna stämmer inte överens och det är inte ens samma plagg när man går in på sidan.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

KÖP ALDRIG DÄRIFRÅN! POLIS ANMÄL WEBSIDAN OM DU RÅKAT UT FÖR BERÄGERI Stor Varning FÖR BEDRÄGERI. Köp aldrig varor därifrån. Miinto.se är en opålitlig företag som arbetar med opålitliga leverantörer som mellan hand. Miinto.se gömmer sig under deras själv skapade regler och policy så att kunden ska inte kunna skylla på de och inte kunna ha någon bevis för att använda bevisen mot de när dem lurar kunden på pengar, därför har de kommit på regeln " Miinto arbetar bara som mellanhand mellan leverantören och kunden" det innebär att även om de har den större handen att tjäla kundens pengar vid returer, de kan lätt komma undan med det. JÄVLA BEDRAGARE ! Miinto.se borde inte tillåtas här i Sverige, för att vara kundernas säkerhet och inte tillåta någon hamna i förlust, bedrägeri.

t
tevemalmo

9 omdömen

Usel
2 månader sedan

BEDRAGARE! Inte fått några pengar tillbaka returnerade produkter. Kommer att göra en polisanmälan!

Usel
3 månader sedan

Om det är något som är riktigt fult av företag så är det att sälja överpris av produkter som är slutsålda överallt.... T.ex. Nike Air force 1... De kostar flera tusen hos miinto (beroende på färg och storlek) har hittat från 1500 (redan några hundra mer än vad Nike säljer de för) ända upp till 7300kr för ett par...

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
7 månader sedan

Undvik. Deras merchant schabblade bort att paketera en klänning ordentligt och skicka med returetikett. Kundtjänsten på Miinto lovade tre gånger (en över mail och två över telefon) att fixa mitt returärende. Slutade med att de skickade paketet fram och tillbaka två gånger då paketet blivit regnskadat och merchanten vägrade ta emot det, DHL ringde mig och undrade vad som skulle göras, varpå Miinto lovade att sköta ärendet. Efter ett mail om att de ska utreda situationen bestämde de sig för att bara ignorera mig. Har nu gått över en månad och två mail till dem men inget svar. Pengarna och paketet behöll de naturligtvis.

Betyg köpupplevelse

1.2Dålig
15 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(0)
(0)
(2)
(13)

Om butiken

Miinto.se

Miinto.se är en marknadsplats med säte i Sverige. Tänk på att erbjudanden som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.miinto.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Miinto AB

Organisationsnr: 556825-8403

Information hos allabolag.se