Arbetsbyxor.com
 • Fraktfritt över 1500 kr
 • Stort Sortiment
 • Profilering & Tryck
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 dagar sedan

Vi beställde ett par handskar från deras hemsida, men det var månader sedan och de har inte ens bemödat sig att svara på mailet vi skickade där vi undrade vad som hände eftersom vi inte hört någonting. Radiotystnad. Vi fick i alla fall ingen faktura på köpet som tydligen försvann helt. Men nej, jag kan inte rekommendera att handla från dem då de inte tycks vilja ha kunder baserat på egen erfarenhet och recensioner här. Önskar vi hade läst kommentarerna här innan vi ens gav oss på att beställa själva. 🤦🏻‍♀️ Aldrig mer!

m
mollerstrom

1 omdöme

Dålig
ett år sedan

Hopplöst/meningslöst med företag som "bluffar" låga priser genom att ange pris utan moms.

B
Balanced

69 omdömen

Utmärkt
9 år sedan

Har handlat utan problem.

M
Maxron

3 omdömen

Usel
3 år sedan

Varning för detta företag! ⚠ Ljuger om kort leveranstid, tar över en vecka innan de kanske skickar dina prylar. Kundtjänsten lovar saker till höger och vänster utan att försöka hålla dessa. Sammantaget väldigt oseriös känsla över företaget, beställ någon annanstans om du inte gillar roulette!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan
Via butik

Tog en vecka för företaget att skicka min beställning. Hörde av mig efter ett tag, de lovade att de skulle skicka sakerna senare samma dag, vilket de såklart inte heller gjorde. De har verkligen INTE snabb leveranstid! Kommer aldrig mer beställa av detta blufföretag.

Arbetsbyxor.com svarar:2020-01-22
Hej! Beklagar att det blev lång leveranstid på din order den här gången, den stora majoriteten av beställningarna skickar vi inom 2-5 arbetsdagar. Under julveckorna så är det högt tryck inom alla delar av e-handelsflödet, detta innebär att även vi får förseningar på våra inleveranser. Vi meddelar alltid om sista beställningsdatum för att få leveransen innan julafton, och även om vi inte kommer att ha möjlighet att leverera innan julafton.
Usel
6 år sedan

Otroligt otrevlig personal. Jag är en väldigt vän och trevlig person och hade fått ett kvitto där momsen inte var exakt utskriven (avrundningsfel). Jag bad om ett nytt då jag är egenföretagare och väldigt noga med att allt ska stämma till öret i bokföringen. Till svar fick jag ett ord: "Okej" följt utav tystnad, varpå jag några dagar senare försökte igen. Denna gång utan svar. Kommer inte att beställa därifrån igen. Mycket otrevliga och oprofessionella.

H
HakanLa

1 omdöme

Usel
6 år sedan

Svarar ej på konversation vid reklamation! Jag beställde bl.a. ett bälte. Fick ett felaktigt bälte som jag reklamerade. Fick ett nytt som var trasigt. Sökt kontakt, mer än en gång, ingen respons alls. Fullständig ignorans, uselt!

b
bakrena

5 omdömen

Usel
6 år sedan

Nonchalanta och ej Beställt en jacka och betalat direkt. Efter 10 dagar utan leverans ringde och undrade vad som hänt. Då fick jag höra att jackan hade utgått! Jag fick inte veta det öht. De hävdade att de försökt ringa. Lögn, inga missade samtal. De kunde skickat mail. Nej det var för mycket begärt :( Jag ville ha pengarna tillbaka, de hävdade att de kan inte hitta min faktura, utan de ska skicka en ersättningsjacka nästa dag. Det tog 5 dagar. Jackan kom, inte alls likt den första. Dessutom flera hundra kronor billigare än den jag ville från början! Skandal. Retur! Och nu måste man vänta hur länge som helst att pengarna skickas tillbaka . Aldrig mer!

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Arbetsbyxor.com

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPayVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.arbetsbyxor.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Papper & Tryck i Solna AB

Organisationsnr: 556664-0354

Information hos allabolag.se