Prisjakt
a
ashi

1 omdöme

Utmärkt
7 år sedan

En av varorna jag beställde fanns inte i lager när jag beställde, blev uppringd någon dag senare och fick reda på det men då hade varan precis kommit in så beställningen gick iväg den dagen. Fick ett par extra bollar för "besväret" med att ha väntat någon dag extra. Mkt bra service, det var dessutom bra priser. Hur många andra butiker blir man uppringd för att leveransen blir en-två dagar försenad? Oftast får man inte ens ett mail om det... Sendraget kommer jag handla från fler gånger!

C
Calleban

1 omdöme

Utmärkt
9 år sedan

Alltid service på topp nivå, billiga priser, en helt igenom öppen och varm Chef/ Känt Staffan sen urminnestider/ Generös, omtänksam, lite blygsam faktiskt! En egenskap? Vet allt, kan allt så, Affärer med honom är alltid bäst!

F
Frogger

2 omdömen

Utmärkt
10 år sedan

Snabb leverans! Jag lade beställningen på lördagen, fick bekräftelse på måndagen och hämtade ut badmintonracket och -bollar på tisdagen på DHL:s lokala utlämningsställe (en kiosk).

g
gnutten

71 omdömen

Utmärkt
10 år sedan

Råkade halka in på sidan och hittade det tennisracketet jag suktat över, till ett väldigt lågt pris jämfört med andra. Tycker de i helhet verkar ha bra priser om man jämför med andra onlinebutiker. Inget jätteutbud, men samtidigt inget onödigt extra. Snabba på svar på mailen och varan skickades samma dag och kom dagen efter.

Utmärkt
10 år sedan

Mycket bra service och trevligt bemötande. Rekommenderas!

Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.sendraget.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Sendraget AB

Organisationsnr: 556623-6351

Information hos allabolag.se