Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2015-04-01
a
ashi(1 omdöme)
En av varorna jag beställde fanns inte i lager när jag beställde, blev uppringd någon dag senare och fick reda på det men då hade varan precis kommit in så beställningen gick iväg den dagen. Fick ett par extra bollar för "besväret" med att ha väntat någon dag extra. Mkt bra service, det var dessutom bra priser. Hur många andra butiker blir man uppringd för att leveransen blir en-två dagar försenad? Oftast får man inte ens ett mail om det... Sendraget kommer jag handla från fler gånger!
2013-03-20
C
Calleban(1 omdöme)
Alltid service på topp nivå, billiga priser, en helt igenom öppen och varm Chef/ Känt Staffan sen urminnestider/ Generös, omtänksam, lite blygsam faktiskt! En egenskap? Vet allt, kan allt så, Affärer med honom är alltid bäst!
2012-02-05
F
Frogger(2 omdömen)
Snabb leverans! Jag lade beställningen på lördagen, fick bekräftelse på måndagen och hämtade ut badmintonracket och -bollar på tisdagen på DHL:s lokala utlämningsställe (en kiosk).
2011-12-29
g
gnutten(71 omdömen)
Råkade halka in på sidan och hittade det tennisracketet jag suktat över, till ett väldigt lågt pris jämfört med andra. Tycker de i helhet verkar ha bra priser om man jämför med andra onlinebutiker. Inget jätteutbud, men samtidigt inget onödigt extra. Snabba på svar på mailen och varan skickades samma dag och kom dagen efter.
2011-12-18
r
racketesset(1 omdöme)
Mycket bra service och trevligt bemötande. Rekommenderas!