• Sportab.se

  • se
N
Nimi84

18 omdömen

Usel
4 år sedan

Gick inte beställa, som kanske tur var. Har försökt få kontakt med dem utan resultat. Beställ inget från sortab.se!

Z
Zingao

3 omdömen

Usel
4 år sedan

Beställde och betalade för en produkt för över en månad sedan. Har inte fått produkten. Har varit i kontakt med företaget upprepade gånger på telefon och via skrift, får inga svar eller besked. Det mest oseriösa företag jag har kommit i kontakt med. Undvik till varje pris!

L
Leeroy1337

3 omdömen

Usel
7 år sedan

Jag betygsätter endast servicen och supporten.

m
makke88

1 omdöme

Usel
7 år sedan

Beställde ett knäskydd för ett par månader sen som jag inte fått. ringde upp dom och dom sa att det blivit något fel och att dom skulle skicka det, men fick inget. ringt igen och då har dom inte svarat, har även mejlat utan svar. Köp inte från denna oseriösa butik.

Usel
9 år sedan

Köpte skavssårsplattor av för två månader sedan. Betalade direkt. Har inte fått mina varor ännu. Har försökt nå dem och krävt varorna och/eller pengar tillbaka men inget svar. Det går inte att få tag på någon. Köp inget från denna butik, de levererar inte det man beställer och risken är att man blir lurad på pengar som jag blev.

Usel
9 år sedan

Beställde för två månader sedan. Har inte fått det jag beställde och heller ej svar på mailet för en månad sedan om att jag ville ha pengarna tillbaka. Ett samtal lyckades jag komma fram där de sa att de skulle kolla upp, fick ett SMS om att de skulle ringa dagen efter men fick aldrig något samtal. Köp era grejer någon annanstans!

A
Ancona

17 omdömen

Usel
9 år sedan

Det är nu en månad sedan jag gjorde beställningen och trots flera mail har jag ännu inte fått något svar om vad status är på beställningen. Riktigt kasst på alla sätt!

S
Sockerdricka

1 omdöme

Usel
11 år sedan

Beställde ett par solglasögon 5/10-2011 efter att ha läst att leveranstid var 7 dagar. När 2 veckor hade passerat utan att något skickats försökte jag få kontakt med företagets e-support och skrev där att jag ville ha pengarna tillbaka, men jag fick aldrig ett svar. Ringde 31/10 och sa att jag fortfarande inte fått varken solglasögon eller respons på mitt ärende i Internet"supporten", får besked om att de ska sätta in pengarna OMGÅENDE och att produkten inte kan levereras för tillfället. 3/11 får ett mail om att pengarna kommer återbetalas 8/11 pengar åter på kontot. Känns som att jag borde begärt utlåningsränta på pengarna nästan

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Sävedalens Cykel & Sport AB

Organisationsnr: 556230-5622