XL-BYGG
  • Brett sortiment
  • Enkelt,Tryggt, Smart
  • Experter med 100% fokus
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 månader sedan

Köpte 2 fågelskrämmor, helt värdelösa , blåste sönder på 2 dgr. KÖP INTE !

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
10 månader sedan

Jag förstår inte hur någon någonsin kan köpa nått från detta ställe, oavsett om det är online eller lokal butik. Man blir "lurad" varje gång, dom tror att man är fullständigt korkad och inte kan jämföra priser. Fick kommentaren en gång av chefen i den lokala butiken när jag frågade varför de inte sätter ut priserna på deras varor, " det är ju för att folk inte ska kunna jämföra och köpa på ett billigare ställe"?! Så ni vill alltså att folk ska komma till er och gå ifrån er missnöjda, vilken strategi. Och som alltid deras online butik är bedrövlig med, kass kundtjänst och allt onödigt krångligt som alltid hos XL.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Ur-uselt! Varför uppdateras inte hemsidan så att produkter som är slut inte är beställningsbara? Nu har jag betalat nästan 3000 kr för ett bänkbord som inte finns! Sen ska jag behöva vänta flera dagar på att mina pengar återställs till kontot så jag kan handla någon annan stans! Jag kommer aldrig handla från XL-bygg igen. Känns som lurendrejeri!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Beställde en vara som de senare makulerade för de hade haft fel pris på sin webshop. Uselt för samtidigt fanns en liknande på rea för samma pris hos en konkurrent, efter de makulerade var den andra på standardpris igen. Så nu sitter jag tomhänt.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

mycket trevlig service

Betyg köpupplevelse

1.5Dålig
2 omdömen

Om butiken

XL-BYGG

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

0

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.xlbygg.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Mestergruppen Sverige AB

Organisationsnr: 556185-4315

Information hos allabolag.se