Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-05-15
Vänlig och hjälpsam butik med finfint och prisvärt sortiment .
2017-11-03
s
subkutan(25 omdömen)
Köpet gick utmärkt och de svarar på frågor via mail ganska snabbt. Produkten levereras till din lokala post i butik. Lätt att betala och de håller tiden.
2011-04-30
Puppet_Master(265 omdömen)
Skulle inte säga att de är perfekta, men de har sina ljusa stunder. Vissa artiklar är de väldigt dyra på, andra rätt billiga på. Det brukar bli så att man åker dit och köper skruv, sandpapper osv. Större grejer som grillar, utemöbler osv köper jag på annat håll. Kommer dock ihåg en grej, köpte en varmvattenberedare av dem då den gamla hade under natten fått ett hål i sig så det var vatten i källaren. En vvs montör kom och installerade den. Men den fungerade inte, åkte tillbaka med den och ville ha en ny. Detta fick jag inte utan fick till svar att de skulle skicka iväg den för felsökning och jag kunde med lite tur få tillbaka den om 1-3veckor... Jag blev lagom tokig och åkte och köpte en ny på annat håll. Därför köper jag inga större grejer på jordnära men mindre funkar utmärkt.